fbpx

Voids firmakonto – Enklere bedriftsparkering

Voids gjør parkering enklere for bedrifter av alle størrelser. Med vår innovative tilnærming til parkeringsstyring, hjelper vi din bedrift med å spare tid, redusere kostnader og forbedre de ansattes tilfredshet. Enten du er en liten start-up eller et stort selskap, har Voids løsningen for deg.

Tjenester inkludert i Voids firmakonto

Med Voids plattform for regulering av parkeringsområder kan vi tilby skiltgjenkjenningskamera. Slik fungerer det for bileier:

Skreddersydde parkeringssystemer

Vi tilbyr fleksible løsninger som er tilpasset din bedrifts unike behov. Fra administrasjon av parkeringsplasser til integrerte betalingsløsninger, vi har alt du trenger for en sømløs parkeringsopplevelse.

Enkel administrasjon

Gjennom vårt brukervennlige dashbord kan du administrere parkeringstillatelser, betalinger og rapportering – alt på ett sted. Voids gjør det enkelt for deg å holde styr på parkeringsressursene.

Tilrettelegging for elbiler

I takt med økningen av elbiler, er tilgangen på ladestasjoner kritisk. Voids gjør det enkelt å integrere elbilladere i parkeringstilbudet, noe som styrker din bedrifts miljøprofil og tilrettelegger for fremtidens mobilitet.

Økt inntjening

Gjør uutnyttede parkeringsplasser til en inntektskilde ved å leie dem ut gjennom Voids app. Du bestemmer selv utleieprisene og tilgjengeligheten, noe som gir fleksibilitet og kontroll over dine ressurser.

Fordeler med Voids bedriftsparkering

Voids bidrar til å øke antall tilgjengelige parkeringsplasser samtidig som vi gir utleiere en passiv inntekt.

Pristilbud firmakonto - Iverksett effektiv bedriftsparkering

Er du klar for å fjerne parkeringsfrustrasjon for godt blant dine ansatte. Da har vi løsningen for deg. Voids firmakonto er problemfritt, trivselsskapende, bærekraftig og gunstigere priser skal du lete lenge etter:

Voids firmakonto

59 NOK /mnd pr bruker
Ingen oppstartskostnad
7 NOK i påslag per betalte parkering

Vi ønsker firmakonto!

Ta kontakt for å opprette en firmakonto i dag. Har du spørsmål om våre tjenester? Vi slår gjerne av en prat. La oss vise hvordan vi kan gjøre hverdagen til deg og dine ansatte mer bekvemmelig med sømløse parkeringsløsninger.

Vanlige spørsmål

FAQ om Voids parkeringsløsninger

Absolutt. Ved å leie ut ubrukte parkeringsplasser gjennom Voids, skaper du en ny inntektsstrøm for din bedrift samtidig som du bidrar til en mer effektiv utnyttelse av eksisterende parkeringsarealer.

Ja, Voids kan integreres med bedriftens eksisterende parkeringssystemer for en sømløs overgang. Vår plattform støtter skiltgjenkjenning og helautomatisk parkering, noe som gjør det mulig for bedrifter å tilby en mer brukervennlig og effektiv parkeringsservice.
Med Voids har bedriften full kontroll over tilgjengeligheten til parkeringsplassene. Dere kan enkelt justere tilgjengeligheten i appen basert på bedriftens behov, enten det er for spesielle arrangementer, møter eller sesongbaserte endringer i parkeringsbehovet.
Absolutt. Voids gir bedrifter muligheten til å tilpasse prisstrategier, inkludert spesialpriser eller kampanjer, for å maksimere utnyttelsen av parkeringsarealene og tiltrekke seg flere brukere til dine parkeringsfasiliteter.
Sikkerheten til både parkeringsarealene og brukerne er en topp prioritet for Voids. Vi anbefaler alle våre bedriftspartnere å implementere nødvendige sikkerhetstiltak, som god belysning og overvåkningskameraer. Vi tilbyr også hjelp med å overvåke og administrere tilgang til parkeringsområdene.

Ja, ved å bruke Voids plattform blir bedriftens parkeringsplasser synlige for et bredt publikum av potensielle brukere. I tillegg tilbyr Voids rådgivning og støtte for hvordan best markedsføre tilgjengelige parkeringsplasser for å øke utnyttelsen og inntektene.

Det første steget er å laste ned Voidsappen og registrere bedriften din. Vår kundeservice vil deretter hjelpe dere med å sette opp profilen, inkludert detaljer om parkeringsplassen(e) og tilgjengelighet. Vi tilbyr også opplæring og støtte for å sikre en problemfri oppstart.

Økt tilgjengelighet av parkeringsplasser bidrar til raskere parkering og reduserer dermed unødvendig kjøring på leting etter ledig plass. Gjennom delingsøkonomi og optimalisering av eksisterende arealer, som Voids tilrettelegger for, kan vi oppnå en mer bærekraftig utnyttelse av parkeringsressurser uten nødvendigvis å øke det totale antallet parkeringsplasser.

Mens kollektivtransport er en viktig del av løsningen på trafikk- og miljøutfordringer, anerkjenner Voids at bilbruk fortsatt vil være en nødvendighet for mange. Vår tilnærming er å gjøre bilbruken mer bærekraftig gjennom effektiv parkeringsstyring og utnyttelse av delingsøkonomi, som komplementerer kollektivtransport ved å redusere de negative miljøeffektene av bilkjøring.

Ja, det er mulig å leie ut en rekke forskjellige typer parkeringsplasser gjennom Voids, inkludert garasjeplasser, carporter, oppkjørsler, og mer, så lenge du eier plassen eller har tillatelse til å leie den ut.