fbpx

Bli investor i Voids

Voids parkeringsapp er laget for enkel håndtering av leie og utleie av parkeringsplasser. Den egner seg til administrasjon av alt fra privat parkering til store parkeringsanlegg med kameraparkering.

Siden 2022 har Voids hatt en 150 prosent økning av brukere og 850 prosent økning i parkeringsplasser. Fra januar til mai 2023 var omsetningen på 1,6 millioner, noe som er en økning på 200 prosent fra 2022. Nå kan du ta del i vår suksess.

En investor i Voids står foran en parkert bil.

Bli med som investor i Voids

Forhåndstegning er nå åpnet

Finansiert

0,0 %

Ant. tegninger

0

Lukkes dato

31.10.23

Verdivurdering:

44,6 MNOK

Aksjer for salg:

80 000

Pris per aksje:

100 kr

Minste tegning:

250 aksjer (25 000 kr)

Voids verdiforslag

Investor i Voids står på en parkeringsplass med mange biler bak seg.

Hvorfor investere i Voids?

Et marked som ønsker en bedre løsning

De siste årene har det blitt fjernet tusenvis av parkeringsplasser bare i Oslo sentrum. Som et resultat sirkler flere bilister rundt for å finne plass.

Voids tilbyr en plattform der alle som har en parkeringsplass eller parkeringsanlegg kan leie ut plassene. Løsningen er selvbetjent, men vi hjelper gjerne til! Plassene kan enkelt leies fra appen.

En bærekraftig parkeringsløsning

Voids løser parkeringsproblemet i byene på en bærekraftig måte ved å redusere unødvendig trafikk og gjøre ubrukte parkeringsplasser tilgjengelige for alle via en enkel app.

Voids delingsplattform lar privatpersoner, borettslag, bedrifter, og kommuner registrere sine parkeringsplasser for utleie.

Delingsplattform med app for betaling

Stor pågående vekst og inntektsøkning

Ny løsning på parkeringsproblematikk

Internasjonale vekstambisjoner

Svært god timing

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Stor forventet markedsvekst

Ny teknologi skaper nye muligheter

Færre offentlige parkeringsplasser

Voids bygger opp gjentagende kontantstrøm

Forretningsmodell

Lisenskostnad

Månedlig lisenskostnader for skiltkamera og betalingsautomat. Pris varierer ut ifra størrelsen på anlegget.

Provisjon

Voids mottar en provisjon av alle brukere for alle transaksjoner som gjennomføres i Voids-appen.

Margin

Voids mottar en margin fra utleier av parkeringsinntekter som betales med app, web, eller automat.

Gebyrer

For leieforhold som ikke betales sendes faktura med gebyr eller sanksjoner utstedes.

Borettslag

Voids mottar faste inntekter fra borettslag som benytter appen for å administrere gjesteplasser.

Last ned prospekt

Last ned prospekt med detaljert informasjon om Voids, planer fremover og den pågående kapitalutvidelsen.

En forretningskvinne laster ned Voids prospekt for investorer på sin laptop. Hun sitter utendørs på en gaterestaurant i Oslo.

ANPR - skiltgjenkjenning med AI

Med Voids plattform for regulering av parkeringsområder kan vi tilby skiltgjenkjenningskamera. Slik fungerer det for bileier:

01

Kjør inn

Du trenger ikke ta billett, parkeringen starter automatisk. Et kamera leser og gjenkjenner skiltet på bilen. På den måten vet vi hvem som eier bilen. 

02

Parker

Ikke tenk på betaling før du skal forlate parkeringsplassen. Du kan ta den tiden du trenger, uten å bekymre deg.

03

Kjør ut

Når du forlater parkeringsplassen, leses skiltet ditt på nytt, og parkeringen avsluttes. Voids beregner parkeringsavgift etter hvor lenge du har parkert.

04

Betal

Vi støtter de mest vanlige formene for betaling. Du kan betale med Voidsappen, på automat, på nett, eller ved betaling av faktura.

Voids hjelper brukere å

Voids – Optimaliserer bedriftenes parkeringsplasser

Med AI-drevet kamerateknologi sørger vi for ekstremt lav feilmargin ved tolking av bilskilt. Videre bidrar Voids til optimalisering av bedrifter sine parkeringsanlegg ved å muliggjøre justering av kortidsparkering.

Denne justeringen legger til rette for øking av belegget på kveldstid og i helger. Voids løsninger kommer i tillegg med kraftige verktøy for selvbetjening, automatisering og rapportering.

Næringseiendom
næringseiendom

Lei ut p-plasser på stor skala med automatisk betaling og kameraparkering.

Alt fra kommunale parkeringsanlegg og bedriftsparkering, til fornøyelsesparker og idrettsanlegg kan effektivisere utleie av sine p-plasser med Voids sine løsninger.

Parkering og betaling kan automatiseres, p-plassene kan leies ut utenfor åpningstid, og elbillader kan tilgjengeliggjøres ved ønske. I tillegg kan vi tilby regelmessig overvåking av p-plassene, portåpning via appen, og andre hendige løsninger.

Borettslag

Borettslag

Gjør lokalsamfunnet en tjeneste og lei ut p-plasser til gjester og korttidsparkering.

Borettslag og sameier kan skape en ekstra inntekt, støtte sitt lokalmiljø og øke sikkerheten på sine parkeringsanlegg med Voids sine parkeringsløsninger.

Med automatisert parkering blir all trafikk i p-anlegget loggført, og kun de som har registrert seg i appen får tilgang til anleggets parkeringsmuligheter. Vi kan også tilby overvåking av p-plasser, portåpning via appen med mer.

Mindre p-anlegg

mindre p-anlegg

Voidsappen fungerer fint alene eller i kombinasjon med betalingsautomater.

Detaljhandlere, restauranter og virksomheter med små/mellomstore p-anlegg kan enkelt sette opp utleie av plassene sine via Voidsappen. Parkeringen kan administreres med appen alene eller i kombinasjon med betalingsautomater.

I tillegg kan vi tilby regelmessig overvåking av p-plassene, portåpning via appen, utleie av elbillader og andre praktiske løsninger.

Hotell

Voidsappen kan enkelt registrere gratis perioder, døgnpris, korttideutleie med mer

Hoteller har spesielle parkeringsbehov som Voids tar høyde for. Som administrator kan du enkelt registrere gratis perioder i Voidsappen, samt sette opp priser for døgnparkering, og regulere korttidsutleie.

Du velger selv om appen skal benyttes sammen med betalingsautomater eller ikke. Vi tilbyr også regelmessig overvåking av p-plassene, portåpning via appen og kameraparkering, med mer.

Privatutleie

Få en passiv inntekt av parkeringsplassen din når den ikke er i bruk.

Alle kan leie ut sin parkeringsplass med Voids parkeringsapp. Hvis du har en eller flere plasser som står ledig store deler av dagen, hvorfor ikke leie den ut og få en passiv inntekt.

Alt du trenger å gjøre er registrere deg selv og p-plassen din, sette en pris for leie, og se pengene rulle inn på konto. All registrering og administrasjon skjer via appen. Utleie av elbilladere i områder med mangel kan fort bli populært.

Slik skiller Voids seg fra konkurrentene

Voids er et plattform-selskap med egenutviklet app og kundeportal som er selvbetjent. Vi eier ingen parkeringsplasser og kan skalere uendelig raskt.

Vi lar også bilister få oversikt over hvor det er ledig parkeringsplass til enhver tid og gjør det mulig å reservere en parkeringsplass frem i tid.

Kostnadsfortrinn

Teknologi

Administrasjon

Det norske markedet*

*Kilde: Parkeringsregisteret / SSB

Salgs- og markedsfokus 2023 - 2027

2023 - 2024

Norge

2025 - 2026

Norden

2027 -

Europa

Omsetning konkurrenter*

Apcoa flow

709 millioner

Aimo park

544 millioner

Onepark

475 millioner

Timepark

368 millioner

Bergen Parkering

107 millioner

Trondheim Parkering

96 millioner

Park Nordic

95 millioner

Tromsø parkering

53 millioner

Dpark

33 millioner

Vestpark

16 millioner

*Kilde: Proff.no omsetning 2020

Bergen 107 M

Tromsø 53 M

Trondheim 96 M

Dpark 33 M

Park Nordic 95 M

Vestpark 16 M