fbpx
En gutt står på en overfylt parkeringsplass og kjemper med parkeringsangst.

Voids kurerer parkeringsangst

Å finne en ledig parkeringsplass akkurat når du trenger den kan være en stor utfordring, spesielt hvis du er i et ukjent område. Dette kan for mange føre til noe vi kaller parkeringsangst. Hvis dette høres kjent ut, kan Voidsappen være løsningen.

Høres «parkeringsangst» litt dramatisk ut? Med stadig flere mennesker i byene og færre parkeringsplasser, er dette et fenomen mange kan relatere til.

Hva er parkeringsangst?

Parkeringsangst er en følelse de fleste av oss har opplevd – noen mer enn andre. Selv om du er en dyktig og erfaren sjåfør, kan parkeringsangsten plutselig dukke opp.

Den danske psykologen Mette Kroier, som jobber med å hjelpe mennesker med å håndtere stress, sier at parkeringsangsten ofte handler om at vi føler et generelt tidspress i hverdagen.

«Det handler ikke om at vi blir gale over å ikke finne en parkeringsplass, men at vi må forholde oss til enda et problem i en hverdag som allerede er stressende.»

Mette Kroier, psykolog

Symptomene på parkeringsangst kan variere, men felles for alle er at de oppstår når man ikke finner en parkeringsplass, eller har problemer med å parkere selv når det finnes ledig plass. Dette kan resultere i fysiske reaksjoner som klamme hender, skjelving, anspenthet, hjertebank, kortpustethet og en følelse av klaustrofobi.

«Med Voids trenger du aldri mer å oppleve parkeringsangst. Med appen kan du enkelt finne ledige parkeringsplasser i nærheten, og du kan reservere plass på forhånd. Slik unngår du stresset på stedet.»

Vetle Bjørnstad, daglig leder i Voids

Parkeringsangst er mer vanlig enn du tror

En undersøkelse Nissan gjennomførte i 2018 viser at 39% av bilister generelt føler seg redde, nervøse eller usikre bak rattet. Parkeringsangst er tett knyttet til kjøreangst, også kjent som amaxofobi eller bilskrekk.

Interessant nok er parkering den ferdigheten flest sier de føler seg usikker på. 27% av deltakerne svarte at de er redde for å parkere. Frykten for å kjøre på motorveien kom tett etter med 21%.

Og det er ikke bare det å finne parkeringsplass i byen som gir folk angst. I en undersøkelse AA gjennomførte i England i 2016 svarte 1 av 10 at de hadde latt være å bruke bilen fordi de var redde for å ikke finne parkering når de kom tilbake.

19 % av respondentene svarte at de «alltid bekymrer seg» for om de kommer til å finne en ledig parkeringsplass når de nærmer seg boligen.

Finn parkering uten å stresse med Voids

Med Voids-appen kan du kvitte deg med parkeringsangsten en gang for alle. Du kan enkelt finne ut om det er ledige parkeringsplasser i nærheten,og du kan reservere plass på forhånd.

Du kan til og med velge hva slags parkeringsplass du helst vil ha. Foretrekker du åpne parkeringsplasser fremfor parkeringshus? Eller kanskje du gruer deg til å måtte parallellparkere?

Ved å reservere på forhånd kan du lese om de ulike parkeringsplassene som er ledige, og velge den som passer deg best.

Hvorfor skal du velge Voids?

Det er mange gode grunner til å bruke Voids når du trenger parkering. Her er noen av dem:

  • Du får tilgang til parkeringsplasser som ikke alle andre har tilgang til: private parkeringsgarasjer, sameier og bygårder.
  • Du trenger ikke stresse med å lete etter plass.
  • Parkeringen er ofte billigere enn på kommunale plasser.
  • Enkel betaling via appen.
  • Automatisert parkering når du vender tilbake til tidligere brukte parkeringsanlegg (med skiltgjenkjenningskamera)


Hvis du ofte søker etter «parkering i nærheten av …» kan Voids være løsningen for deg. I vår app kan hvem som helst legge ut sin parkeringsplass for utleie. Derfor kan du finne parkeringsplasser over hele landet. Du kan til og med leie ut din egen plass og få en god passiv inntekt.

Vil du bli kvitt parkeringsangsten? Last ned Voids-appen nå!

Del denne artikkelen

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Our Services

guaranteed-business-parking

Er dine ansatte ofte på reise?

Ikke la parkeringsplassene stå ubrukt. Lei de ut i Voids når dine ansatte ikke bruker de. På den måten kan andre benytte seg av dine plasser og du skaper en ekstra inntekt til bedriften din.

voids-app-finne-parkering-2

Parkeringsplass

Do you have a website that is well suited for digital marketing? We can examine how well the site works. Get a free review of your website with concrete suggestions for improvements. Small changes can yield big results!

partnership

Samarbeid

Sliter du med å fylle alle parkeringsplassene dine? Ved å gjøre de tilgjengelig i appen vil flere oppdage at du har ledig plass, og du kan få større inntjening på de parkeringsplassene som vanligvis står tomme.

Ta kontakt

Har du eller bedriften din parkeringsplasser du vil leie ut? Ta kontakt for informasjon om våre parkeringsløsninger.
Voids bli utleier

Bli utleier

Eier du en parkeringsplass du vil leie ut? Bestem selv når du vil leie ut plassen din og hvilken leiepris du ønsker.

Hjelp oss å dele våre artikler

Lorem Ipsum

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.