fbpx

Utnytt bedriftens parkeringsplasser

Vi samarbeider med bedrifter i alle størrelser og bransjer for å skape gode parkeringsløsninger. Har du parkeringsplasser som ikke benyttes 100% kan vi hjelpe deg med utleie av ledig tid.

Last ned gratis guide:

Slik øker du omsetningen på dine parkeringsplasser

Vi gir deg bedre inntjening og enklere administrasjon av ditt parkeringsanlegg! Last ned vår e-bok om hvordan din bedrift kan tjene penger på ledige p-plasser.

Hvordan Voids kan øke dine inntekter

Vår plattform hjelper deg å utnytte dine parkeringsplasser bedre og øke inntektene. Vi skaper gode parkeringsløsninger for ansatte, kunder, leieboere samt leier ut parkeringsplassene når de ellers står ubrukt. Typisk vil en parkeringsplass kunne gi mellom 20.000 – 200.000 kroner i årlig inntekt. Hvor mange plasser har du?

Slik kommer du igang

1. Registrer deg

Opprett en bruker og legg inn dine parkeringsplasser. Last opp gode bilder og beskrivelser av parkeringsplassene slik at det blir lett for leietakere å finne riktig plass.

2. Velg pris og tilgjengelighet

Som utleier velger du selv hvilken pris du ønsker å leie ut plassene for per time, døgn, uke og måned. Du bestemmer også når p-plassene dine er tilgjengelige for utleie.

3. Administrer plassene dine

Du kan enkelt justere betingelser og tilgjengelighet i vår plattform. Der finner du også oversikt over historikk, reservasjoner, inntekter og kan se hvem som står parkert på dine p-plasser.

Inn og utkjøring med skiltgjenkjenning

Har du et bygg med innendørs parkeringsanlegg med port eller en stor parkeringsplass som ikke har fullt belegg? Vi tilbyr løsninger med kamera og skiltgjenkjenning (ANPR) Ta kontakt i dag for å se hvordan Voids kan hjelpe.

Smarte parkeringsløsninger for bedrifter

Voids hjelper bedrifter å lage gode løsninger for ansatte, kunder, leieboere og leier ut p-plassene når de ellers står ubrukt. Vår teknologi er moderne, fleksibel og født i nettskyen.

Nettskyløsning

Vår plattform er utviklet fra grunn som en nettskyløsning som oppdateres automatisk og ikke krever servere eller lokal datakraft. Som kunde kan du enkelt administrere dine parkeringsplasser fra hvor-som-helst og når-som-helst.
Kunstig intelligens

Kunstig intelligens

Vår løsning for skiltgjenkjenning benytter kunstig intelligens som reduserer kostnader og sikrer bedre kvalitet. Bilskilt blir ofte skitne, dekket av snø eller skadet. Vår teknologi tyder 99% av alle skilt og bidrar til økning i omsetningen.
Selvbetjening

Selvbetjening

Vi lar deg som utleier ha full oversikt og kontroll over alle reserverte og utførte leieforhold i plattformen vår. Du bestemmer selv hvilke regler du ønsker å sette for parkeringsanlegget ditt og håndtering av hver enkel parkering.

7 av 10 vil fortsette med hjemmekontor etter pandemien

Som bedrift kan du leie ut dine parkeringsplasser når de er tilgjengelige. Benytter dine ansatte hjemmekontor kan parkeringsplassene skape inntekter når de ikke blir benyttet. Med Voids kan du enkelt gjøre p-plassene tilgjengelig på heltid eller kun på kveldstid og helger, slik at andre kan benytte dem.

Hva er Voids?

Voids er en delingstjeneste for parkering hvor både bedrifter og privatpersoner enkelt kan leie ut sine parkeringsplasser når de står tilgjengelige. På den måten kan du skape en ekstra inntekt, samtidig øker vi antall tilgjengelige parkeringsplasser. Vi kurerer parkeringsangst ved å gjøre det mulig for bilister å reservere parkeringsplasser frem i tid.

Vanlige spørsmål

Ja, det er helt gratis å registrerer p-plasser i Voids.Vi tar kun et administrasjonsgebyr for hvert gjennomførte leieforhold.
Det er mange faktorer som spiller inn for hvor mye du kan tjene på dine parkeringsplasser. Vanligvis oppnår utleier fra 20.000 – 200.000 NOK per parkeringsplass i året. Bruk gjerne vår kalkulator for å anslå hva du kan forvente.
Det er veldig enkelt å registrere parkeringsplasser i vår portal. Først oppretter du en bruker, markerer p-plassene dine i kartet og laster opp bilder. Så bestemmer du priser og tilgjengelighet og du er i gang. Ønsker du skilt, kamera, automat og lignende tar du kontakt med oss.

Ta bra bilder for parkeringsplassene det gjelder, gi gode beskrivelser for hvordan man kommer seg dit og se til at du har satt markøren på riktig plass i kartet.

I Voids kan du leie ut så mange parkeringsplasser du ønsker. Du velger selv hvor mange du ønsker å leie ut.

Nei, det er du som utleier som setter reglene for dine parkeringsplasser og når de er tilgjengelig. Alt fra noen timer i uken til fulltids utleie.

Ja, du kan enkelt gå inn i plattformen og endre både priser og tilgjengelighet etter eget behov.

Inne i plattformen kan du velge mellom “vis i app” og “skjul i app”

Nei, du trenger ikke å være i nærheten når noen leier plassene dine. Vi har gjort prosessen så enkel som mulig så lenge du har oppgitt korrekt beskrivelse til plassene det gjelder.
Om sjåføren sliter med å finne parkeringsplassen kan det hende de vil ringe deg, så sørg for å være tilgjengelig for dine leietakere.