fbpx

Utnytt bedriftens parkeringsplasser

Vi samarbeider med bedrifter i alle størrelser og innen de fleste bransjer for å skape den beste parkeringsløsningen for dem – og vi er sikre på at vi kan hjelpe deg også.

7 av 10 vil fortsette med hjemmekontor etter pandemien

Som utleier i bedrift kan du leie ut dine parkeringsplasser når de er tilgjengelige. Lei ut parkeringsplassene til dine ansatte når de er på hjemmekontor. Enten plassene er tilgjengelig på heltid eller kun på kveldstid og helger så kan andre benytte seg av deres plasser.

Parkeringsløsninger for bedrifter

Er dine ansatte ofte på reise?

Ikke la parkeringsplassene stå ubrukt. Lei de ut i Voids når dine ansatte ikke bruker de. På den måten kan andre benytte seg av dine plasser og du skaper en ekstra inntekt til bedriften din.

Parkeringsplassløsninger

Vi tilbyr løsninger for utleie av plasser i parkeringshus og parkering på andre næringseiendommer. Utleie av ledige parkeringsplasser er en god utnytting av ressurser og kan bli en ekstra inntektskilde for bedriften.  

Samarbeid

Sliter du med å fylle alle parkeringsplassene dine? Ved å gjøre de tilgjengelig i appen vil flere oppdage at du har ledig plass, og du kan få større inntjening på de parkeringsplassene som vanligvis står tomme.