fbpx
Voids løser parkeringsutfordringene til Nordr

Voids effektiviserer Nordr sine parkeringsløsninger

Med kamerasystem fikk Nordr forenklet sine parkeringsutfordringer

Nordr trengte en parkeringsløsning som kunne tilpasses forskjellige behov i ulike parkeringsanlegg. Voids kom til unnsetning og økte lønnsomheten på kort tid.

Nordr er en av Nordens største eiendomsutviklere. De benytter parkeringsløsningene til Voids på to av sine næringsbygg. I Asker, på Sidebygget Næring benyttes Voids parkeringsapp og skiltgjenkjenningskameraer, mens på Moerveien utviklingsfelt i Ås dekkes parkeringsbehovet med appen alene.

«Voids har en god løsning for å skaffe ekstra inntekt fra parkeringsplasser.»

Raymond Walther, eiendomsforvalter hos Nordr

Sidebygget Næring ligger vegg i vegg med Asker Velodrom, et 7500 m2 idrettsbygg som sto klart i 2022 med splitter nye treningslokaler og en 200 m lang sykkelvelodrom. Sidebygget er direkte tilknyttet idrettsaktiviteten og huser blant annet kontorene til Norges Cykleforbund og ungdomsskolelokalene Norges Toppidrettsgymnas (NTGU).

Allsidige parkeringsløsninger for alle behov

På Asker Velodrom er det mye aktiviteter og parkering på kveldstid. Ved å leie ut parkeringsplasser som ikke er i bruk av Sidebygget Næring etter arbeidstid, tjener Nordr godt på dette.

«Jeg synes Voids har et spennende tilbud og vi var nysgjerrig på hvordan vi kunne bruke deres løsninger.»

Raymond Walther

Parkeringsløsningen på dette anlegget betyr at alle biler som kjører inn registreres automatisk med skiltgjenkjenningskameraer. Betaling skjer enten via Voidsappen, på nett eller med faktura dersom gebyret ikke er betalt innen 48 timer.

Alle ansatte/leietakere på Sidebygget næring er registrert i systemet, noe som gir Nordr full oversikt over all trafikk på anlegget, samt hvor mye som omsettes til en hver tid. 

«Å finne gode statistikker over utleie av parkeringsplasser i adminportalen fungerer veldig godt. Det gjør det enkelt å rapportere til ledelsen, noe som er bra, både med tanke på drift og økonomi.»

Raymond Walther, eiendomsforvalter hos Nordr

Parkeringsanlegget til Sidebygget har fri flyt. Det vil si at ingen har fast plass, men fast tildeling. De ansatte kan derfor parkere hvor som helst i anlegget uten fare for å oppta andres plasser. 

Om de ansatte har huket av for kameraparkering i appen, skjer betalingen automatisk etter at de kjører ut av anlegget. Hvis antall parkerte biler overgår antall tildelte plasser, blir det fakturert for overforbruk.

«Parkeringsappen til Voids fungerer bra. Kort sagt har samarbeidet vært en god og problemfri reise.»

Raymond Walther

Moerveien 12, på sin side, dreier seg i større grad om parkeringer for faste leietakere, besøkende, og pendlere. Nordr opplevde mye trafikk på anlegget og ønsket derfor en løsning som økte omsetningen.

næringseiendom

Siden Voids allerede leverte en løsning på Velodromen, var de et naturlig valg. Men fordi anlegget ikke egner seg like godt for kamerasystemer måtte vi komme opp med en annen løsning. Det benyttes derfor en enklere parkeringsløsning hvor all registrering og betaling av parkering skjer gjennom Voids parkeringsapp.

En ryddig og oversiktlig parkeringsløsning for Nordr

Det var tilfeldig at Nordr kom i kontakt med Voids. Det startet med at Raymond Walther fikk et tips av en kollega som hadde kommet over Voids på nett. Raymond tok deretter kontakt med Vetle Bjørnstad (daglig leder i Voids) og innledet det som skulle bli et godt og innbringende samarbeid.

«Kommunikasjonen med Vetle Bjørnstad er veldig god. Han er mottakelig for innspill, løsningsorientert og gjør sitt ytterste for å gjøre oss til lags.» 

Raymond Walther

Både Raymond og vi i Voids er godt fornøyde med samarbeidet. Vi jobber tett sammen og utvikler løsninger som både dekker Nordr sine behov og forbedrer tilbudet til Voids. Den gode kommunikasjonen oss i mellom er utvilsomt en styrke for begge parter, et aspekt vi i Voids legger stor vekt på i alle våre kundeforhold.

Finn ut mer om Raymonds daglige virke på Nordr sin hjemmeside

Del denne artikkelen

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Our Services

guaranteed-business-parking

Er dine ansatte ofte på reise?

Ikke la parkeringsplassene stå ubrukt. Lei de ut i Voids når dine ansatte ikke bruker de. På den måten kan andre benytte seg av dine plasser og du skaper en ekstra inntekt til bedriften din.

voids-app-finne-parkering-2

Parkeringsplass

Do you have a website that is well suited for digital marketing? We can examine how well the site works. Get a free review of your website with concrete suggestions for improvements. Small changes can yield big results!

partnership

Samarbeid

Sliter du med å fylle alle parkeringsplassene dine? Ved å gjøre de tilgjengelig i appen vil flere oppdage at du har ledig plass, og du kan få større inntjening på de parkeringsplassene som vanligvis står tomme.

Ta kontakt

Har du eller bedriften din parkeringsplasser du vil leie ut? Ta kontakt for informasjon om våre parkeringsløsninger.
Voids bli utleier

Bli utleier

Eier du en parkeringsplass du vil leie ut? Bestem selv når du vil leie ut plassen din og hvilken leiepris du ønsker.

Hjelp oss å dele våre artikler

Lorem Ipsum

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.