fbpx
Voids skapte lønnsom korttidsparkering for Quality Living

Voids skapte lønnsom korttidsparkering for Quality Living

Boligutleieselskapet Quality Living sto uten gjesteparkering til sine 200 boliger på Ulven. Voids kom til unnsetning, løste alle parkeringsproblemene og gjorde omleggingen lønnsom for alle parter.

Utfordringen på Ulven var at det er en grønn bydel der all gateparkering har blitt fjernet. Uten noen form for kommunale parkeringsmuligheter trengte Quality Living en ny parkeringsløsning for gjester og andre korttidsparkeringer. 

De større selskapene har ikke så gode løsninger for mindre aktører som oss. Vetle Bjørnstad i Voids har vist seg å være en perfekt samarbeidspartner.

Filip Åkerholt, utleiesjef, Quality Living

Filip Åkerholt (utleiesjef hos Quality Living) tok kontakt med Vetle Bjørnstad i Voids. Snart fikk de satt opp ti gjesteparkeringer. Deretter tok det ikke lang tid før lokalmiljøet fikk nyss om de nye korttidsparkeringene. Nå benyttes Voids-plassene av alle i området. 

Økte omsetningen  

Quality Living er et boligutleieselskap med fokus på kvalitet og beliggenhet. De har alt fra små hybler til store leiligheter og boliger i alle størrelser. Ulvenanlegget er et bygg på 8 etasjer med 198 boliger, inkludert et garasjeanlegg med 62 parkeringsplasser. 

Ulvenanlegget ligger i en helt ny og moderne bydel på Økern/Ulven. Området er under total forvandling. Målet er å skape en dynamisk forbindelse mellom allerede nyetablerte Løren, Hasle og Ensjø.

Voids sin løsning for korttidsparkering har gitt oss bedre omsetning enn vi ville hatt med utleie og langtidsparkering.

Filip Åkerholt, utleiesjef, Quality Living
Filip Åkerholt, utleiesjef, Quality Living

I tråd med Quality Living sitt fokus på høy livskvalitet, vektlegges det på Ulvenanlegget ferdsel i brede, åpne gater og etablering av grønne friområder og parker i tilknytning til bebyggelsen av boliger, forretninger og næring.

Dette medførte naturligvis mindre gateparkeringer, og da meldte det seg et behov for gjesteparkering som Voids kunne dekke. Løsningen ble at Voids konverterte ti plasser i garasjeanlegget til gjesteparkering / korttidsparkering.

Vår kontakt i Voids, Vetle Bjørnstad svarer alltid raskt, og skulle det dukke opp noen utfordringer så kommer han med løsninger som fungerer. 

Filip Åkerholt, utleiesjef, Quality Living

Samarbeidet mellom Voids og Quality Living har fungert til begges fordel. Med god og tett kommunikasjon har vi kommet frem til løsninger som fungerer for Quality Living og samtidig har vi i Voids fått noen ideer til forbedring av vårt  tilbud til andre kunder.

Eksempelvis oppsto det en “barnesykdom” i starten der folk booket feil garasjeanlegg, noe som skyldtes at Voids også betjente et annet anlegg som lå vegg i vegg med Ulvenanlegget. Dette løste Voids ved å tilpasse appen slik at det ikke var noen tvil om hvilket anlegg brukerne skulle benytte.

Filip Åkerholts engasjement og lidenskap for å oppnå best resultat motiverer ekstra til å implementere de nye ideene vi har diskutert sammen.

Vetle Bjørnstad, daglig leder Voids

Videre har vi i Voids bidratt med markedsføringen av korttidsparkering, og videreutviklet våre løsninger for å imøtekomme Quality Living sine behov. Blant annet har adminportalen blitt tilrettelagt med kontinuerlig tracking av inntekter fra måned til måned, slik at Filip kan legge frem dette til sine investorer og forsvare fortsatt bruk av Voids sine løsninger.

Takket være innspillene fra Filip og Quality Living har Voids fått gode ideer til utvikling av våre løsninger. Dette har gitt positive resultater i form av økt effektivitet og bedre utnyttelse av parkeringsplassene til Quality Living. Neste forslag til forbedring som diskuteres er tilgjengeliggjøring av 10 stk elbilladere på avgiftsplassene til utleie.

Voids bidrar til økt sikkerhet for Quality Living

Quality Living benytter Voids sin parkeringsapp i kombinasjon med betalingsautomater. Som administrator får Quality Living full oversikt over både omsetningen og bilene som står parkert på deres plasser. I tillegg blir parkeringsanlegget regelmessig kontrollert, og de som ikke betaler får sanksjoner.

Jeg tror det er nødvendig for at borettslag og sameier skal våge å leie ut eksternt. De trenger kontroll, og det får de med Voids. 

Filip Åkerholt, utleiesjef, Quality Living

Løsningen er tilrettelagt for enkel og beleilig parkering og kontroll for både brukerne og administratorene. Alle som har en registrert brukerprofil kan åpne og lukke porten gjennom Voids parkeringsapp, i stedet for å måtte sjonglere flere apper.

Denne løsningen styrker sikkerheten på parkeringsanlegget fordi alle som parkerer blir registrert. Slik får Quality Living full oversikt over hvem som har brukt Voids-plassene og kan tilby en trygg løsning der alle kan parkere uten å være bekymret for tyveri eller innbrudd.

Del denne artikkelen

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Our Services

guaranteed-business-parking

Er dine ansatte ofte på reise?

Ikke la parkeringsplassene stå ubrukt. Lei de ut i Voids når dine ansatte ikke bruker de. På den måten kan andre benytte seg av dine plasser og du skaper en ekstra inntekt til bedriften din.

voids-app-finne-parkering-2

Parkeringsplass

Do you have a website that is well suited for digital marketing? We can examine how well the site works. Get a free review of your website with concrete suggestions for improvements. Small changes can yield big results!

partnership

Samarbeid

Sliter du med å fylle alle parkeringsplassene dine? Ved å gjøre de tilgjengelig i appen vil flere oppdage at du har ledig plass, og du kan få større inntjening på de parkeringsplassene som vanligvis står tomme.

Ta kontakt

Har du eller bedriften din parkeringsplasser du vil leie ut? Ta kontakt for informasjon om våre parkeringsløsninger.
Voids bli utleier

Bli utleier

Eier du en parkeringsplass du vil leie ut? Bestem selv når du vil leie ut plassen din og hvilken leiepris du ønsker.

Hjelp oss å dele våre artikler

Lorem Ipsum

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.