fbpx
Enebolig der det er mulig skape inntekt ved å leie ut parkeringsplassen.

Hvor mye kan du tjene på parkeringsplassen din?

Passiv inntekt høres alltid forlokkende ut, men hvor mye kan du tjene på parkeringsplassen din, og hvem kan leie ut P-plasser med Voids. De korte svarene er «mye» og «hvem som helst», med visse forbehold. Les videre og finn ut hva som skal til og hvor mye du kan tjene i detalj.

Du har sikkert hørt om folk som jobber for å skaffe seg passiv inntekt, men hvorfor er det så mange som ønsker seg akkurat det? Mange ønsker å skaffe seg en ekstra inntekt. En slags bonusinntekt i tillegg til den faste lønna. 

Til forskjell fra en ekstrajobb der du bruker ekstra tid og krefter for å tjene noen ekstra kroner, er en passiv inntekt noe du ikke trenger å tenke så mye på. 

En god grunn til å skaffe seg en passiv inntekt er at det kan gi mer romslig økonomi. 

Avhengig av hva den passive inntekten kommer fra, vil du kunne legge til alt fra noen få hundrelapper til flere tusen i måneden i budsjettet.

Les mer i vår artikkel: Skap en passiv inntekt med parkeringsplassen din – tjen penger på ledig parkering

Tjen opptil 300.000 kr i året på utleie av parkeringsplasser

Å tjene på parkeringsplassen din kan være langt mer lønnsomt enn du kanskje tror. Har du en parkeringsplass som står ubrukt deler av dagen, uken, måneden eller året? Da har du en uvurderlig ressurs rett under nesen din som du kan konvertere til en stabil inntektskilde.

Det er mange mennesker der ute som søker etter en praktisk og rimelig parkeringsløsning. En ledig parkeringsplass, spesielt i en travel bykjerne, kan derfor være en skjult gullgruve som kan bidra til å øke inntekten din betydelig.

Det er viktig å tenke kreativt når det kommer til å tjene på parkeringsplassen din. Ikke bare kan du leie ut en tradisjonell parkeringsplass, men du kan også vurdere å leie ut plass i oppkjørselen, på gårdstunet eller foran låven.

Selv om disse alternativene kanskje virker utradisjonelle, kan de være attraktive for mange potensielle leietakere. Kanskje har noen en bil de trenger å lagre i et par måneder, eller kanskje en bobilturist er på jakt etter et sted å parkere for natten?

Inntjeningspotensialet ved å leie ut parkeringsplassen din er betydelig og kan variere avhengig av antall parkeringsplasser du har tilgjengelig for utleie. Faktisk kan du tjene så mye som opptil 300.000 kr i året ved å utnytte denne metoden effektivt. Å tjene på parkeringsplassen din kan være en utmerket måte å øke inntekten din på uten å måtte investere mye tid eller krefter.

Hvor mye du kan tjene avhenger av hvor mange parkeringsplasser du kan leie ut. 

Eksempler på hvor mye du kan tjene på et år:

Tabell som viser hvor mye du kan tjene på parkeringsplassen din.

Det er viktig å huske at dette bare er eksempler. Leier du ut parkeringsplasser i flere eller færre timer, flere eller færre døgn i året og med en annen timepris vil inntektene du får se annerledes ut.

Hvem kan leie ut parkeringsplass med Voids?

De aller fleste kan leie ut parkeringsplass med Voids, men det finnes unntak. 

1. Boligsoneparkering

Du kan ikke leie ut parkeringsplass med Voids dersom du benytter deg av boligsoneparkering. Boligsoneparkering er strengt regulert, og parkeringstillatelsen er bare gyldig for det kjøretøyet den er utstedt til. 

2. Eierskap til eiendommen med parkeringsplassen

Eier du eiendommen parkeringsplassen befinner seg på kan du begynne å leie ut plassen din på dagen. Om du for eksempel leier eiendommen med parkeringsplassen kan det være nødvendig å spørre eier eller bestyrer av eiendommen. Vi erfarer at de fleste gir tillatelse, men vær forberedt på at du kanskje må dele inntekten.

3. Tilgjengelighet

Det beste er selvsagt om parkeringsplassen er fritt tilgjengelig, slik at det er enklest mulig å leie den. Om det er nødvendig å bruke nøkkel, kode eller adgangskort for å få tilgang til plassen er det noen ting du må sørge for for å kunne leie ut plassen. Dette er:

  • Du ordner det nødvendige med sjåføren før reservasjonen starter.
  • Du forklarer detaljert i oppføringen hvordan leietaker får tilgang til parkeringsplassen.
  • Eventuell adgangskode må gjøres tilgjengelig for sjåføren når reservasjonen er betalt.
  • Du må kunne slippe inn sjåføren når de dukker opp til reservasjonen.

Dersom du er bortreist eller av annen grunn er utilgjengelig må tilgjengeligheten for parkeringsplassen endres eller oppføringen må fjernes midlertidig.

4. Nødvendige tillatelser

Som hovedregel har du lov til å etablere vei eller biloppstillingsplass på egen tomt uten å søke om løyve, dersom det ikke krever vesentlige terrenginngrep. Likevel kan områdereguleringer eller andre forskrifter begrense hvilke tiltak du kan gjennomføre på eiendommen. Derfor bør du alltid sjekke at du har de nødvendige tillatelsene i orden. 

Er du i tvil kan du kontakte oss så hjelper vi deg så godt vi kan. 

Når du har funnet ut om du kan leie ut parkeringsplassen din er neste steg å skaffe leietakere til den. Du bør i tillegg tenke over hvor mye du vil ta for plassen og hvor ofte du vil leie den ut. 

Med Voids kan du enkelt tjene på parkeringsplassen din

Voids gjør det lett å komme i gang med utleie. Med noen få enkle steg kan du skape din første oppføring og publisere den. Deretter er det bare å vente på bilistene som gladelig hjelper deg med å tjene på parkeringsplassen din. 

Når du skaper oppføringen er det viktig å skrive inn så mange detaljer om plassen som mulig. På denne måten kommer det tydelig frem hvor den ligger, hva det koster å leie den, og hvilke fasiliteter du kan tilby. 

Har du en parkeringsplass som står tom mens du er på jobb kan du kanskje være løsningen for en som pendler til jobb. 

Å være sikret parkering er undervurdert, og det å ikke vite om du får parkert kan skape stress og parkeringsangst.

Voids parkeringsapp gir deg frihet til å leie ut når du vil

Velger du å leie ut parkeringsplassen din via Voids for å skape en passiv inntekt har du frihet til å velge når du vil leie ut. 

Du kan gjøre oppføringen tilgjengelig med kalenderfunksjonen. Da kan du velge når på dagen parkeringsplassen er ledig for leie, og hvor lenge du ønsker å leie den ut.

Last ned Voids og tjen på parkeringsplassen din i dag

Voids parkeringsapp er enkel å bruke og kan lastes ned direkte fra App Store for iOS eller Google Play for Android. Det er ingenting å vente med. Kom i gang med å tjene på parkeringsplassen din i dag.

Del denne artikkelen

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Our Services

guaranteed-business-parking

Er dine ansatte ofte på reise?

Ikke la parkeringsplassene stå ubrukt. Lei de ut i Voids når dine ansatte ikke bruker de. På den måten kan andre benytte seg av dine plasser og du skaper en ekstra inntekt til bedriften din.

voids-app-finne-parkering-2

Parkeringsplass

Do you have a website that is well suited for digital marketing? We can examine how well the site works. Get a free review of your website with concrete suggestions for improvements. Small changes can yield big results!

partnership

Samarbeid

Sliter du med å fylle alle parkeringsplassene dine? Ved å gjøre de tilgjengelig i appen vil flere oppdage at du har ledig plass, og du kan få større inntjening på de parkeringsplassene som vanligvis står tomme.

Ta kontakt

Har du eller bedriften din parkeringsplasser du vil leie ut? Ta kontakt for informasjon om våre parkeringsløsninger.
Voids bli utleier

Bli utleier

Eier du en parkeringsplass du vil leie ut? Bestem selv når du vil leie ut plassen din og hvilken leiepris du ønsker.

Hjelp oss å dele våre artikler

Lorem Ipsum

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.