fbpx
Skap en passiv inntekt ved å leie ut parkeringsplass

Skap en passiv inntekt ved å leie ut parkeringsplass

En passiv inntekt gir jevne drypp inn på konto, og kan gjøre at du får det mer romslig økonomisk. Det finnes mange måter å skape passiv inntekt på, men en av dem er å leie ut parkeringsplass.

Til forskjell fra en ekstrajobb der du bruker ekstra tid og krefter for å tjene noen ekstra kroner, er en passiv inntekt noe du ikke trenger å tenke så mye på. Du må selvfølgelig holde litt øye med den, men det er langt fra like strevsomt som å ha en ekstrajobb.

Hvorfor passiv inntekt?

Du har sikkert hørt om folk som jobber for å skaffe seg passiv inntekt, men hvorfor er det så mange som ønsker seg akkurat det?

En god grunn til å skaffe seg en passiv inntekt er at det kan gi mer romslig økonomi. Avhengig av hva den passive inntekten kommer fra, vil du kunne legge til alt fra noen få hundrelapper til flere tusen i måneden i budsjettet.

Kanskje har du en hobby du ønsker å finansiere eller vil spare til en ferie? Hva du bruker inntekten til er opp til deg. Mange føler også en trygghet i det å ha flere inntektskilder. Har du en eller flere passive inntekter kan det kanskje hjelpe deg gjennom vanskelige tider.

Husk bare at du som hovedregel skal skatte av passive inntekter.

Utleie av parkeringsplass går under fanen «Delingsøkonomi» dersom du som privatperson leier ut parkering. Les mer om skatt og delingsøkonomi hos Skatteetaten.

Passiv inntekt v ekstrajobb

Et annet spørsmål er hvorfor man skal bry seg med å skaffe passiv inntekt, er det ikke bare å skaffe seg en ekstrajobb?

Fordelen med en passiv inntekt er at den krever mye mindre innsats enn en ekstrajobb. Har du fulltidsjobb, små barn eller andre forpliktelser er det ikke alltid lett å få tid til en ekstrajobb.

Derfor er det å skaffe seg en passiv inntekt bedre for veldig mange.

Tjen penger på å leie ut parkeringsplass

Som nevnt er det å leie ut parkeringsplass en form for passiv inntekt. Har du en parkeringsplass som står ledig deler av dagen, uken, måneden eller året er dette en ressurs du kan utnytte for å tjene litt penger.

Husk også at du kan leie ut plass i oppkjørselen, en plass på gårdstunet eller foran låven som parkeringsplass. Selv om dette kanskje er litt utradisjonelle parkeringsplasser, kan mange være interessert i å leie.

Kanskje har noen en bil de trenger en oppbevaringsplass til en måned eller to, eller en bobilturist trenger et sted å parkere for natten?

Voids tilrettelegger for enkel utleie av parkeringsplass

Bruker du Voids som formidlingsplattform trenger du bare å skape og publisere oppføringen, så er du i gang.

Husk å skrive så mange detaljer som mulig i oppføringen, slik at det kommer helt klart frem hvor den ligger, hva det koster å leie den, og hvilke fasiliteter du kan tilby.

Har du en parkeringsplass som står tom mens du er på jobb kan du kanskje være løsningen for en som pendler til jobb.

Å være sikret parkering er undervurdert, og det å ikke vite om du får parkert kan skape stress og parkeringsangst.

Frihet til å velge

Velger du å leie ut parkeringsplassen din via Voids for å skape en passiv inntekt har du frihet til å velge når du vil leie ut.

Du kan gjøre oppføringen tilgjengelig med kalenderfunksjonen. Da kan du velge når på dagen parkeringsplassen er ledig for leie, og hvor lenge du ønsker å leie den ut.

Her er et par eksempler på at du kan velge når du vil leie ut helt ned på detaljnivå:

  • Du gjør plassen tilgjengelig for leie fra 8 til 16, mandag til fredag.
  • Du gjør plassen tilgjengelig for leie hele døgnet mandag-fredag, men man kan bare leie plassen for et døgn av gangen.
  • Du skal på ferie, og gjør oppføringen utilgjengelig fordi du ikke ønsker at folk skal leie plassen mens du er bortreist.

Prisen setter du selv

Nå lurer du sikkert på hva du kan tjene på å leie ut parkeringsplassen din?

Det bestemmer du faktisk helt selv. Du setter selv timepris, ukespris og månedspris. Husk bare at for å få leid ut plassen kan det være lurt å prise seg litt lavere enn kommunal parkering i ditt område.

Hva du kan få i passiv inntekt kommer an på prisen og hvor ofte du vil leie ut plassen.

Hvis du kan tilby ekstra fasiliteter kan du også øke prisen. Noen eksempler på ekstra fasiliteter du kan føre opp dersom du har det er:

  • Ladepunkt for elbil
  • Strøm eller vann for bobil
  • Trygg parkering i garasje
  • Parkering under tak, for eksempel i carport

Kom i gang med å skape en passiv inntekt

Hvis du nå har lyst til å komme i gang med å skape en passiv inntekt ved å leie ut parkeringsplass er det enkelt å laste ned Voids-appen. Den er tilgjengelig for både Android og iOS.

Det er en god måte å skape en ekstra inntekt på, og det krever minimalt av innsats fra din side.

Bare legg inn så mange detaljer som mulig i oppføringen og sørg for at parkeringsplassen er tilgjengelig når noen kommer for å parkere der.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Del denne artikkelen

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Our Services

guaranteed-business-parking

Er dine ansatte ofte på reise?

Ikke la parkeringsplassene stå ubrukt. Lei de ut i Voids når dine ansatte ikke bruker de. På den måten kan andre benytte seg av dine plasser og du skaper en ekstra inntekt til bedriften din.

voids-app-finne-parkering-2

Parkeringsplass

Do you have a website that is well suited for digital marketing? We can examine how well the site works. Get a free review of your website with concrete suggestions for improvements. Small changes can yield big results!

partnership

Samarbeid

Sliter du med å fylle alle parkeringsplassene dine? Ved å gjøre de tilgjengelig i appen vil flere oppdage at du har ledig plass, og du kan få større inntjening på de parkeringsplassene som vanligvis står tomme.

Ta kontakt

Har du eller bedriften din parkeringsplasser du vil leie ut? Ta kontakt for informasjon om våre parkeringsløsninger.
Voids bli utleier

Bli utleier

Eier du en parkeringsplass du vil leie ut? Bestem selv når du vil leie ut plassen din og hvilken leiepris du ønsker.

Hjelp oss å dele våre artikler

Lorem Ipsum

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.