fbpx
Parkeringsutleie øker en bedrift sin omsetning i en storby. Parkeringsplass sett ovenfra.

Du kan øke bedriftens omsetning med Voids parkeringsutleie

Når mange ansatte benytter seg av hjemmekontor blir mange parkeringsplasser stående ledige. Er du interessert i å øke bedriftens omsetning kan du snu situasjonen til din fordel og leie ut de tomme parkeringsplassene.

Uansett om man er privatperson eller bedrift er det alltid en fordel å ha flere inntektskilder. En ekstra inntektskilde gir større økonomisk handlingsrom.

Bedriftens omsetning er vanligvis knyttet til produktene eller tjenestene den selger, men tomme parkeringsplasser er en ekstra ressurs.

Den økte omsetningen kan for eksempel brukes til nødvendige oppgraderinger, videreutvikling eller rett og slett bare en ekstra påskjønnelse til de ansatte.

Lei ut plassene når de er tilgjengelige

En rapport fra Oslo-Met viser at 7 av 10 nordmenn ønsker å fortsette med hjemmekontor minst en dag i uka, selv etter pandemien. Dette betyr at bedriftens parkeringsplasser vil stå tomme oftere enn før på dagtid.

Samtidig er det kanskje enkelte ansatte som reiser mye i jobbsammenheng, og derfor ikke alltid trenger en parkeringsplass ved kontoret.

Dette kommer i tillegg til den tiden de står tomme etter arbeidstid og i helger. Uansett om plassene er tilgjengelig hele eller deler av dagen, vil mange bilister sette pris på å kunne bruke plassene.

Ved å leie ut parkeringsplassene dine gjør du flere plasser ledige i storbyene, noe som vil kunne redusere parkeringsangst hos bilister og spare miljøet for klimagassutslipp.

Og du øker bedriftens omsetning – det er en vinn-vinn-vinn-situasjon.

Hvordan leie ut plassene dine

Nå tenker du kanskje at «Javel, dette høres jo flott ut. Men hvordan skal jeg leie ut plassene i praksis?»

En vanlig bedrift har vanligvis ikke parkometre tilgjengelig, noe som kan gjøre det vanskelig å ta betalt for plassene, selv om du finner noen som vil leie de ledige parkeringsplassene.

Dette tilrettelegger Voids-appen for, og alle transaksjoner gjøres gjennom appen. Appen tilbyr løsninger for utleie av plasser både i parkeringshus og på andre næringseiendommer.

Trenger du plassene selv?

Det andre spørsmålet mange har når det gjelder utleie av parkeringsplasser er hva som skjer hvis de skulle trenge plassen selv. Hvor mange som benytter seg av hjemmekontor kan jo variere fra uke til uke.

Og noen ganger arrangeres det møter eller kurs som mange ansatte må delta på.

Dette er selvsagt ikke noe problem, og du velger selv når plassene skal være tilgjengelig, og hvor mange plasser du vil leie ut.

Dette kan du enkelt justere i kalenderen i appen.

Uansett hvor mange plasser du har og hvor mange timer i døgnet du leier dem ut, vil du med denne løsningen kunne øke bedriftens omsetning.

Bestem tilgjengelighet

Siden du selv bestemmer når og hvor mange plasser som skal være tilgjengelige for utleie, har du svært stor fleksibilitet.

Du kan for eksempel leie ut en tredjedel av plassene dine i arbeidstiden på ukedagene, slik at du likevel har ledige plasser til dine ansatte.

Så kan du gjøre flere eller alle plassene tilgjengelig for leie på kveldstid og i helger.

Vet du at dere skal ha en kursdag der alle skal møte på jobb kan du gjøre plassene utilgjengelige den dagen det gjelder.

«Jeg leier ut parkeringsplasser, men ingen bruker dem»

Hvis du allerede leier ut parkeringsplasser, men sliter med å fylle dem kan et samarbeid med Voids hjelpe deg.

Mange bedrifter som har parkeringsplasser til utleie fra før opplever at de ikke får full dekning på plassene. Det er hovedsakelig to årsaker til at du ikke får leid ut plassene dine. Den ene er at antallet plasser du klarer å leie ut påvirkes av ytre faktorer. Det at flere benytter seg av hjemmekontor i forbindelse med pandemien, og folk kanskje ikke bruker kjøpesentre like mye er en slik faktor.

Den andre faktoren er at ikke mange nok kjenner til at du har ledige parkeringsplasser til utleie.

Ved å gjøre disse plassene tilgjengelige i appen vil de bli mer synlige for dem som leter etter parkering, og du kan øke bedriftens omsetning.

Øke bedriftens omsetning med minimal innsats

Det er ikke til å komme ifra at utleie av parkeringsplasser er en passiv inntektskilde. Dette er en stor fordel fordi du ikke trenger bruke mye tid og krefter på å øke bedriftens omsetning.

Ikke koster det deg noe ekstra heller, parkeringsplassene står der jo allerede. Og når de står tomme er de en uutnyttet ressurs bedriften kan ha mye glede av.

Ta kontakt med oss, så sørger vi for at du kan komme raskt i gang med utleie!

Eller kom i gang nå og last ned Voids parkeringsapp på App Store for iOS eller Google Play for Android

Del denne artikkelen

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Our Services

guaranteed-business-parking

Er dine ansatte ofte på reise?

Ikke la parkeringsplassene stå ubrukt. Lei de ut i Voids når dine ansatte ikke bruker de. På den måten kan andre benytte seg av dine plasser og du skaper en ekstra inntekt til bedriften din.

voids-app-finne-parkering-2

Parkeringsplass

Do you have a website that is well suited for digital marketing? We can examine how well the site works. Get a free review of your website with concrete suggestions for improvements. Small changes can yield big results!

partnership

Samarbeid

Sliter du med å fylle alle parkeringsplassene dine? Ved å gjøre de tilgjengelig i appen vil flere oppdage at du har ledig plass, og du kan få større inntjening på de parkeringsplassene som vanligvis står tomme.

Ta kontakt

Har du eller bedriften din parkeringsplasser du vil leie ut? Ta kontakt for informasjon om våre parkeringsløsninger.
Voids bli utleier

Bli utleier

Eier du en parkeringsplass du vil leie ut? Bestem selv når du vil leie ut plassen din og hvilken leiepris du ønsker.

Hjelp oss å dele våre artikler

Lorem Ipsum

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.