fbpx
En mann danser i gaten fordi alle hans parkeringsproblemer ble løst med Voids delingsplattform.

Slik løser Voids delingsplattform Norske parkeringsproblemer

Kjenner du deg igjen i at det er flere biler enn parkeringsplasser? Det er et problem som løses med Voids delingsplattform. Her kan du lese hvordan det fungerer.

Parkeringsproblemer kan frustrere noen og enhver, noe Voids delingsplattform vil sette en stopper for. Voids parkeringsløsninger effektiviserer parkering ved å gjøre om ubrukte parkeringsplasser til en ressurs for alle.

Med et økende antall biler og begrenset gateplass i Norske byer, blir det stadig vanskeligere å finne ledig parkering. Dette skaper ikke bare frustrasjon, men gir også mer trafikk og forurensning. Derfor mener vi at vår delingsplattform er mer enn en innovativ parkeringsapp, det er en nødvendighet.

Relevant artikkel: Voids har en miljøvennlig parkeringsløsning

Voids delingsplattform – Vårt mål er en universell parkeringsapp

Voids startet med en idé om å løse det økende parkeringsproblemet i Norge. Etter noen års utvikling er Voids parkeringsapp klar. Det er en løsning som gjør det enkelt for alle å finne, reservere og leie ut parkeringsplasser. Fra private huseiere til bedrifter, borettslag og kommuner – alle kan registrere sine parkeringsplasser på Voids og skape nye inntekter.

Hva er en delingsplattform?

En delingsplattform er en nettbasert tjeneste som gjør det mulig å dele ressurser mellom personer. Denne typen delingsøkonomi har endret hvordan vi bruker og deler alt fra boliger til biler og nå også parkeringsplasser.

Konseptet med delingsplattform for parkering

Konseptet med delingsplattform for parkering er ganske enkelt. Det handler om å utnytte ubrukte parkeringsplasser ved å gjøre dem tilgjengelige for utleie for de som trenger en parkeringsplass.

Dette gir redusert trafikk og forurensning fordi det reduserer tiden folk bruker på å lete etter parkering, samtidig som det skaper en ekstra inntekt for utleiere.

Hvordan fungerer Voids delingsplattform?

Med Voids delingsplattform, kan du enkelt finne og reservere en parkeringsplass via appen. Enten du trenger en parkeringsplass umiddelbart eller vil reservere en for fremtiden, kan du gjøre dette med Voids med bare noen få klikk.

I tillegg kan du bli utleier. Har du en parkeringsplass som står tom deler av uken, måneden eller året, kan du registrere den på Voids for å skape en passiv inntekt. Du bestemmer selv hvilken pris du vil ta og når parkeringsplassen er ledig for utleie.

Parkert biler i en Oslo-gate, ikke en ledig plass i sikte, et problem som løses med Voids delingsplattform.

Fordelene med Voids delingsplattform for parkering

Hva er det som gjør vår delingsplattform så praktisk for både utleiere og brukere? La oss se litt nærmere på noen av fordelene vår delingsplattform har å by på.

Optimal utnyttelse av ressurser

Voids delingsplattform gjør det enkelt å optimalisere bruk av parkeringsplasser. Enten du er en privatperson med en enkelt parkeringsplass, et borettslag, en bedrift eller kommune med et stort parkeringsanlegg, har Voids en løsning for deg​. Ubrukte parkeringsplasser forvandles til en ekstra inntektskilde på dagen.

Kostnadsbesparelser for brukere

Med Voids har brukerne tilgang til et bredt utvalg av parkeringsplasser til rimeligere priser. Dette gir betydelige kostnadsbesparelser, spesielt for de som trenger parkering regelmessig.

Tidsbesparelser for brukere

Med Voids kan du spare verdifull tid. Du kan enkelt finne og reservere parkeringsplasser, noe som igjen reduserer stresset og tiden det tar å søke etter parkering.

Miljøfordeler for samfunnet

Ved å optimalisere bruken av parkeringsplasser bidrar Voids til å redusere trafikken i storbyene. Dette har en positiv effekt på miljøet, selvsagt fordi mindre trafikk som brukes på å lete etter ledige parkeringsplasser fører til reduserte utslipp.

Eksempler på vellykkede delingsplattformer

Delingsøkonomi har endret mye i vårt samfunn. Fra reising og overnatting, til transport og parkering har delingsplattformer revolusjonert mange aspekter av vårt daglige liv. La oss ta en titt på noen av de største internasjonale delingsplattformene.

Airbnb er et strålende eksempel på en vellykket delingsplattform. De har gjort det mulig for folk å leie ut sine hjem, leiligheter eller til og med bare ett rom til reisende over hele verden. Det gir en unik opplevelse for de reisende, samtidig som det gir huseiere en mulighet til å tjene litt ekstra.

Uber er en annen gigantisk suksesshistorie innen delingsøkonomi. De har forandret måten vi tenker på personlig transport. Ved å gjøre det mulig for private bileiere å tilby ridesharing-tjenester, har Uber skapt enklere og rimeligere transport og mulighet til å tjene penger med egen bil og ledig tid for sjåfører som registrerer seg hos Uber.

Nye delingsplattformer vi vil se mer til i Norge: Getaround, WeClean og Voids

Getaround er en populær norsk* delingsplattform som lar folk leie ut sine biler når de ikke bruker dem. Dette gir bileiere en mulighet til å tjene litt ekstra, samtidig som det gir de som trenger en bil tilgang til dette på en rimelig og praktisk måte.

(*Norskutviklede Nabobil ligger til grunn for denne delingsplattformen, selv om firmaet ble kjøpt opp av amerikanske Getaround i 2019 for 12 millioner dollar.)

WeClean er en norsk startup som lot seg inspirere av delingsøkonomiens solidariske potensial. Med mål om å sette en stopper for svart arbeid i renholdsbransjen har de opprettet en delingsplattform for leie og utleie av renholdstjenester.

Voids er en ny delingsplattform designet for enkel håndtering av leie og utleie av parkeringsplasser. Appen er tilgjengelig for både iOS og Android, og lar brukere finne ledige parkeringsplasser, reservere dem på forhånd, og parkere uten stress.

Voids tilrettelegger for utleie av parkeringsplasser fra privatpersoner, gårdeiere, borettslag, kommuner, kontorbygg, idrettsanlegg, golfklubber, fornøyelsesparker, detaljhandlere, restauranter og hoteller.

Målet er å tilgjengeliggjøre alle parkeringsplasser i en app, noe som kan redusere trafikk i storbyene samtidig som det øker antall tilgjengelige parkeringsplasser.

Hvordan komme i gang med Voids delingsplattform for parkering

Har du noen gang vurdert det økonomiske potensialet i parkeringsplassen til borettslaget, eiendommen eller næringsbygget ditt? Med Voids delingsplattform for parkering kan du omforme disse ubrukte ressursene til en lønnsom inntektsstrøm.

Men hvordan setter du opp og tilpasser vår delingsplattform til dine spesifikke behov? La oss gå gjennom det med en gang.

Hvordan kan Voids delingsplattform tilpasses dine behov?

Vår delingsplattform er designet for enkel håndtering av leie og utleie av parkeringsplasser. Appens fleksibilitet åpner for tilpassing av plattformen til dine behov og effektiviserer administrasjonen av parkeringsplassene dine.

Søkefunksjonen er også tidsbesparende. Med den kan du finne private elbilladere til utleie, spesielt nyttig for alle elbileiere, enten de trenger å lade elbilen eller leie ut selv og få hjelp til å betale ned elbillånet.

Slik kommer du i gang

Første steg for å ta i bruk Voids er å laste ned appen til din mobil. Når du har lastet ned appen, kan du begynne å søke etter ledige parkeringsplasser i ditt nærområde. Eventuelt kan du søke opp parkering på forhånd og reservere en parkeringsplass for å unngå stress.

Å registrere din egen parkeringsplass for utleie, gjør du direkte i Voidsappen. Du bestemmer selv hvilken pris du vil ta, og når du vil leie ut plassen din. Dette gir deg muligheten til å skape en passiv inntekt fra din ubrukte parkeringsplass, som ellers ville vært en uutnyttet ressurs.

Fremtiden for delingsplattformer for parkering i Norge

I en tid hvor urbanisering og digitalisering styrer utviklingen av samfunnet, er det ingen overraskelse at delingsøkonomier er i vekst. Vi vil se flere nye løsninger som vil gi bedre utnyttelse av ressurser som kan deles. Deling av ledige parkeringsplasser er intet unntak.

I Voids er vi stolte av å kalle oss selv en ledende aktør i Norge. Vår delingsplattform forandrer måten vi tenker på parkering, et godt eksempel på delingsøkonomi som tilrettelegger for en mer effektiv og bærekraftig fremtid.

Markedsutsikter og vekstpotensial: Voids vekstkurve

Veksten til Voids er imponerende og viser at vår tjeneste fungerer. Fra 2022 til 2023 har vi gått fra 4 til 41 parkeringsanlegg. Antall parkeringsplasser har økt fra 260 til omtrent 2450. Dette tilsvarer en vekst på 850% på bare ett år! Det er en betydelig utvidelse som viser vårt potensial og demonstrerer behovet for vår delingsplattform i markedet.

Ikke bare har antall parkeringsplasser økt, men også antall brukere av appen har hatt stor vekst. Med en økning på over 150% fra 1250 brukere i 2022 til 3500 hittil i 2023, er det tydelig at stadig flere ser verdien i å bruke Voids for sine parkeringsbehov.

Også på omsetningsfronten har det vært en imponerende vekst. Fra januar til mai 2022 var selskapets omsetning 500.000 kr, mens i samme periode i 2023 var omsetningen nesten 1,6 millioner kr. Dette tilsvarer en økning på over 200%.

Vår vekst viser at Voids delingsplattform for parkering har en levedyktig og lønnsom forretningsmodell, noe som lover veldig godt for fremtiden. Men vi er ikke på langt nær ferdig utviklet!

Vi har store ambisjoner og søker gode samarbeidspartnere. Om du vil ta del i vår videre suksess, bli investor i Voids. Mer informasjon om investeringsmulighetene kan du lese på Voids investorportal.

Gate i Oslo overfylt med parkerte biler, et problem som løses med Voids delingsplattform.

Teknologiske innovasjoner: Smart parkering og IoT

Internet of Things (IoT), eller tingenes internett, er en viktig pådriver for innovasjon innen mange sektorer, inkludert parkeringsindustrien. Ved å utnytte tingenes internett kan Voids delingsplattform tilby smarte parkeringsløsninger som forbedrer brukeropplevelsen og effektiviteten i parkeringsløsninger.

Med IoT kan sensorer installeres på parkeringsplasser for å overvåke tilgjengelighet i sanntid. Denne informasjonen kan deretter deles med brukere via appen, slik at de enkelt kan finne ledige parkeringsplasser. Dette reduserer tiden det tar å finne parkering, forbedrer trafikkflyten og reduserer klimagassutslippene fra biler som kjører rundt på jakt etter parkering.

En annen innovativ funksjon med Voids er at appen tillater brukere å leie ut sine private elbilladere til elbileiere på jakt etter et sted å lade​. Appen har også funksjoner som automatisk betaling ved parkeringsanlegg med kameraer, og dessuten muligheten til å reservere parkeringsplasser på forhånd​.

Oppsummering om Voids delingsplattform for parkering

Voids delingsplattform gjør parkering enklere, rimeligere og mer effektivt og er dessuten et bidrag til et mer bærekraftig miljø. Appen gir private brukere muligheten til å skape en passiv inntekt og bedrifter mulighet til å øke sin fortjeneste. Borettslag kan skape et bedre nærmiljø med å utvide parkeringstilbudet og store P-anlegg kan effektivisere administrasjonen av parkeringsutleie.

Delingsplattformer som Voids spiller en nøkkelrolle i å løse parkeringsproblemer, spesielt i urbane områder. Ved å flytte gateparkering over til private parkeringsplasser, kan trafikken reduseres, samtidig som antallet tilgjengelige parkeringsplasser økes. Sammen kan vi dele våre ressurser på mer bærekraftig vis​​.

FAQ om Voids delingsplattform for parkering

Er det lovlig å leie ut min private parkeringsplass i Norge?

Kortsvaret er ja, men det finnes noen få unntak. Du kan leie ut parkeringsplasser i sameier og borettslag, private parkeringsplasser, bedriftsparkering, og parkeringsplasser tilhørende næringsbygg. Disse egner seg godt for utleie gjennom Voids delingsplattform.

Boligsoneparkering kan eksempelvis ikke leies ut da dette er regulert. Det er ingen måte å omgå reglene for boligsoneparkering på, ettersom parkeringstillatelsen bare er gyldig for kjøretøyet det er utstedt for.

Hvordan bidrar Voids delingsplattform til en mer bærekraftig parkeringsløsning?

Voids delingsplattform bidrar til en mer bærekraftig parkeringsløsning ved å øke antall tilgjengelige parkeringsplasser og redusere trafikk i storbyene. Dette bidrar til å redusere utslippene fra biler som leter etter parkering. Plattformen gjør det også mulig å finne private elbilladere, noe som støtter bruk av elbiler.

Hvordan vet jeg at bilen min er trygg på Voids delingsplattform for parkering?

Voids er designet for å være en trygg og pålitelig parkeringstjeneste for alle. Dette innebærer at alle som bruker appen er pålagt å registrere seg med personlig informasjon. Dette tiltaket hindrer uautoriserte personer i å benytte Voids sine parkeringstjenester.

Videre tilbyr vi regelmessig inspeksjon av parkeringsplasser, kontrollert tilgang gjennom portåpning kun for registrerte brukere, og sanksjoner for overtredelser av parkeringsregler og for langvarig parkering.

Del denne artikkelen

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Our Services

guaranteed-business-parking

Er dine ansatte ofte på reise?

Ikke la parkeringsplassene stå ubrukt. Lei de ut i Voids når dine ansatte ikke bruker de. På den måten kan andre benytte seg av dine plasser og du skaper en ekstra inntekt til bedriften din.

voids-app-finne-parkering-2

Parkeringsplass

Do you have a website that is well suited for digital marketing? We can examine how well the site works. Get a free review of your website with concrete suggestions for improvements. Small changes can yield big results!

partnership

Samarbeid

Sliter du med å fylle alle parkeringsplassene dine? Ved å gjøre de tilgjengelig i appen vil flere oppdage at du har ledig plass, og du kan få større inntjening på de parkeringsplassene som vanligvis står tomme.

Ta kontakt

Har du eller bedriften din parkeringsplasser du vil leie ut? Ta kontakt for informasjon om våre parkeringsløsninger.
Voids bli utleier

Bli utleier

Eier du en parkeringsplass du vil leie ut? Bestem selv når du vil leie ut plassen din og hvilken leiepris du ønsker.

Hjelp oss å dele våre artikler

Lorem Ipsum

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.