Hvordan-vet-jeg-om-jeg-kan-leie-ut-parkeringsplassen-min-med-Voids

Hvordan vet jeg om jeg kan leie ut parkeringsplassen min med Voids?

Har du en parkeringsplass du bruker, men er usikker på om du kan leie den ut? Det er ikke alltid så lett å vite. Derfor har vi laget en guide til hvem som kan leie ut parkeringsplasser i Voids.

1. Benytter du deg av boligsoneparkering?

Dersom du benytter deg av boligsoneparkering kan du dessverre ikke leie ut parkeringsplass med Voids. Siden boligsoneparkering er strengt regulert og du ikke eier en spesifikk parkeringsplass gjør dette det umulig å leie ut slike parkeringsplasser.

Det er ikke mulig å omgå noen av reglene for boligsoneparkering da parkeringstillatelsen kun er gyldig for det kjøretøyet det er utstedt til.

2. Eier du eiendommen parkeringsplassen befinner seg på?

Hvis du eier eiendommen selv er det ingenting i veien for å leie ut parkeringsplass med Voids. Det er bare å sette i gang.

Hvis du ikke eier eiendommen selv kan dette være et hinder, men det utelukker ikke muligheten for å leie ut parkeringsplass helt. I en slik situasjon kan det være nødvendig å forhøre seg med den som eier eller bestyrer eiendommen. Etter vår erfaring vil eier ofte gi tillatelse til at du leier ut parkeringsplass, men du må være forberedt på at de kanskje vil ha sin del av inntekten.

3. Trenger du nøkkel, adgangskort eller kode for å få tilgang til parkeringsplassen?

Hvis parkeringsplassen er fritt tilgjengelig er dette flott. Det betyr at du kan legge ut plassen og folk kan leie den uten at du trenger å gjøre noe mer.

Hvis man trenger adgang for å få tilgang til parkeringsplassen er dette en hindring, men det er mulig å løse problemet.

Hvis du skal leie ut en parkeringsplass man må ha adgangskort til må du sørge for at disse kravene er oppfylt:

  • Du har kontakt med sjåføren før reservasjonen starter for å ordne det nødvendige.
  • Du gir detaljerte instrukser i oppføringen slik at det kommer klart frem hva som må gjøres for å få tilgang til plassen.
  • Hvis det er behov for adgangskode må denne gjøres tilgjengelig for sjåføren når bestillingen er betalt.
  • Du må være tilgjengelig for å gi sjåføren adgang når de dukker opp.
  • Endre tilgjengeligheten for parkeringsplassen i kalenderen eller midlertidig fjerne oppføringen dersom du ikke skal være hjemme.

4. Kan du svare på meldinger i løpet av kort tid?

Det er best hvis du kan svare på meldinger i løpet av kort tid. Kommunikasjon mellom utleier og sjåfør er viktig, og utgjør en viktig del av løsningen. Selv om mange bare trenger en parkeringsplass, kan det være noen som har spørsmål om parkeringsplassen du leier ut. Hvor stor er den, er det tilgang til lading av el-bil, er det vann eller strøm tilgjengelig så plassen er egnet for bobilparkering?

Listen med spørsmål over hva sjåfører lurer på er lang.

Hvis du ikke har mulighet til å svare på meldinger, og du ved gjentatte anledninger ikke svarer i det hele tatt vil oppføringen din bli satt på pause. Hvis noe uventet skulle skje, eller du skal reise bort er det bedre å gjøre plassen utilgjengelig i kalenderen mens du er borte.

5. Trenger du løyve for bruksendring eller andre tillatelser?

I utgangspunktet kan man etablere vei på tomt eller biloppstillingsplasser for tomtens bruk som ikke krever vesentlig terrenginngrep uten å søke kommunen om løyve. Det er likevel alltid lurt å undersøke om du trenger noen spesielle løyver eller tillatelser dersom du planlegger å gjøre inngrep på egen eiendom for å etablere parkeringsplasser for utleie.

Områdereguleringer eller andre forskrifter kan begrense hvilke tiltak du kan gjennomføre.

Har du derimot allerede god plass for biloppstilling på tomten din, et tomt gårdstun eller ledig plass foran låven trenger du neppe å søke om noen tillatelse for å leie ut parkeringsplass.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Del denne artikkelen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Our Services

guaranteed-business-parking

Er dine ansatte ofte på reise?

Ikke la parkeringsplassene stå ubrukt. Lei de ut i Voids når dine ansatte ikke bruker de. På den måten kan andre benytte seg av dine plasser og du skaper en ekstra inntekt til bedriften din.

voids-app-finne-parkering-2

Parkeringsplass

Do you have a website that is well suited for digital marketing? We can examine how well the site works. Get a free review of your website with concrete suggestions for improvements. Small changes can yield big results!

partnership

Samarbeid

Sliter du med å fylle alle parkeringsplassene dine? Ved å gjøre de tilgjengelig i appen vil flere oppdage at du har ledig plass, og du kan få større inntjening på de parkeringsplassene som vanligvis står tomme.

Loreim Ipsum

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.

Hjelp oss å dele våre artikler

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lorem Ipsum

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.