fbpx
En hånd holder opp en telefon i en bil. På telefonen ser vi Voids parkeringsapp som revolusjonerer norsk parkeringsbransje.

Voids: En fremadstormende pionér i norsk parkeringsbransje

Voids har mangedoblet sitt antall parkeringsanlegg og plasser på ett år, og nå følger brukerne etter. Sammen skaper vi bedre parkeringsløsninger for alle.

Voids er en delingsplattform som tar norsk parkeringsbransje med storm. Hovedideen er å løse parkeringsproblemet i byene på bærekraftig vis ved å redusere unødvendig trafikk og gjøre ubrukte parkeringsplasser tilgjengelig for alle via en enkelt app.

Last ned Voids parkeringsapp i App Store for iOS eller Google Play for Android

Bilister i storbyer bruker i gjennomsnitt 67 timer i året på å lete etter parkeringsplasser. Med Voids får de tilgang til et større utvalg og rimeligere priser enn tradisjonelle parkeringsalternativer, noe som reduserer trafikk og tidsforbruk på parkeringsjakt.

Gjennom Voids delingsplattform kan privatpersoner, borettslag, bedrifter, og kommuner registrere sine parkeringsplasser i Voids for utleie, noe som er en gunstig løsning for alle parter.

Les mer: Slik løser Voids delingsplattform Norske parkeringsproblemer

Voids’ vekstkurve: 850 prosent vekst på ett år

Veksten til Voids fra 2022 til 2023 har vært bemerkelsesverdig. Selskapet har opplevd en økning i antall parkeringsanlegg, fra bare 3 i 2022 til 41 i 2023. Det høres kanskje ikke så mye ut, men når antall parkeringsplasser har økt fra 260 til omtrent 2450 tilsvarer det en vekst på 850% på ett år.

Antall brukere av appen har også økt betydelig, med en vekst på over 150% fra 1250 brukere i 2022 til 3250 i 2023.

Naturlig nok opplever Voids også en veldig hyggelig vekst i omsetning. Fra januar til mai 2022 var selskapets omsetning 500.000 kr, mens i samme periode i 2023 var omsetningen nesten 1,6 millioner kr. Dette tilsvarer en økning på over 200%.

Ta del i suksessen: Bli investor i Voids

Voids har alltid bruk for gode samarbeidspartnere, spesielt nå som vi står overfor utviklingen mot å bli en ledende aktør i norsk parkeringsbransje. Veksten vi opplever om dagen medfører store investeringsmuligheter, noe vi akter å gjøre det meste av.

Spørsmålet er om du vil være med Voids på veien opp? Nå har du en unik mulighet til å bli med på en suksess i startfasen, og dermed kapitalisere på Voids’ vekstkurve før den når sitt fulle potensial. Bli med nå som uttellingen for din investering blir størst.

Les mer på Voids investorportal

Hva betyr Voids’ vekst for norsk parkeringsbransje?

Veksten til Voids bidrar til en endring i norsk parkeringsbransje. Med sin innovative tilnærming til parkering sørger Voids for å lede parkeringsindustrien mot digital transformasjon, noe som innebærer økt effektivitet og styrket bærekraft på alle plan.

Voids ambisjon om å tilgjengeliggjøre alle parkeringsplasser i en app gjør parkering mindre tidkrevende for alle parter. Dette kan potensielt påvirke byplanlegging, da det kan redusere behovet for gateparkering og dermed redusere trafikken i storbyene.

Gå ikke glipp av vår neste artikkel om Voids’ bærekraft. Meld deg på vårt nyhetsbrev.

Kort om Voids parkeringsapp sine funksjoner

Både bilister og utleiere kan dra nytte av Voids parkeringsapp. Bilister får tilgang til flere ledige parkeringsplasser og kan unngå stresset med å lete etter parkering. Utleiere kan skape en ekstra inntekt ved å leie ut sine parkeringsplasser via appen.

Voids fungerer ved å la bilister søke etter ledige parkeringsplasser i appen. Der finner de også parkeringsanlegg med skiltgjenkjenningskamera, som vil si at de kan velge automatisk betaling og slippe å åpne appen hver gang de parkerer.

Utleiere, som privatpersoner, borettslag, bedrifter og kommuner kan leie ut sine ledige parkeringsplasser og elbilladere til trafikanter. Uansett hvor mange plasser du har, så har Voids delingsplattform løsninger som er tilpasset for dine behov.

Les mer: Voids parkeringsapp: Lei ut parkeringsplassen din og få en ekstra inntekt

Voids tar føringen i norske parkeringsbransje

Voids’ bemerkelsesverdige vekst understreker at stadig flere innser at vår app løser et reelt problem. Det er vi så klart veldig glade for å se. Videre holder vi sterkt fokus på brukervennlighet og maksimering av ubrukte ressurser, og tar sikte på å endre måten vi tenker på parkering i Norge.

Vår parkeringsløsning og delingsplattform vokser raskere for hver måned som går, både med antall brukere og utleiere, takket være innovative og praktiske løsninger som bruk av skiltgjenkjenningskameraer og utleie av elbillader.

Voids gir full gass fremover og håper at du også vil være med oss på veien videre. Vi går en spennende fremtid i møte, ikke bare med tanke på firmaets vekst, men hvordan vi kan videreutvikle våre løsninger for å forbedre norsk parkeringsbransje.

Les også: Utleie av bedriftsparkering – Øk bedriftens omsetning med Voids

Del denne artikkelen

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Our Services

guaranteed-business-parking

Er dine ansatte ofte på reise?

Ikke la parkeringsplassene stå ubrukt. Lei de ut i Voids når dine ansatte ikke bruker de. På den måten kan andre benytte seg av dine plasser og du skaper en ekstra inntekt til bedriften din.

voids-app-finne-parkering-2

Parkeringsplass

Do you have a website that is well suited for digital marketing? We can examine how well the site works. Get a free review of your website with concrete suggestions for improvements. Small changes can yield big results!

partnership

Samarbeid

Sliter du med å fylle alle parkeringsplassene dine? Ved å gjøre de tilgjengelig i appen vil flere oppdage at du har ledig plass, og du kan få større inntjening på de parkeringsplassene som vanligvis står tomme.

Ta kontakt

Har du eller bedriften din parkeringsplasser du vil leie ut? Ta kontakt for informasjon om våre parkeringsløsninger.
Voids bli utleier

Bli utleier

Eier du en parkeringsplass du vil leie ut? Bestem selv når du vil leie ut plassen din og hvilken leiepris du ønsker.

Hjelp oss å dele våre artikler

Lorem Ipsum

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.