fbpx
En jente smiler mens hun bruker Voids parkeringsapp.

Voids parkeringsapp: Lei ut parkeringsplasser og få en ekstra inntekt

Voids parkeringsapp er en alt-i-ett løsning på alle parkeringsproblemer; en delingsplattform for både leie og utleie av parkeringsplasser. Dette er hva vi tilbyr:

I en verden hvor delingsøkonomi blir mer og mer integrert i hverdagen vår, kommer Voids inn med en innovativ parkeringsløsning for alle. Voids parkeringsapp er designet for bruk av privatpersoner, borettslag, parkeringsselskaper og alle firmaer som har tilgjengelige parkeringsplasser.

Les også: Utleie av bedriftsparkering – Øk bedriftens omsetning med Voids

Hva er Voids?

Voids er en delingsplattform for parkering som hjelper deg med å finne ledige parkeringsplasser i nærheten, slik at du kan fokusere på noe annet. Men det stopper ikke der, for Voids gir deg også muligheten til å leie ut din egen parkeringsplass, og tjene penger uten å løfte en finger.

Hvordan Voids parkeringsapp fungerer

Voids parkeringsapp er enkel å bruke, både for parkeringsutleiere og parkeringsbrukere. Som utleier, registrerer du din parkeringsplass på Voids og setter din egen pris og tilgjengelighet. Løsningen er tilpasset alle typer utleie, fra en enkelt parkeringsplass til store parkeringsanlegg.

Hvis du er en privatperson eller et borettslag, med 1-10 ledige parkeringsplasser, kan appen benyttes som et forvaltningssystem til utleie eller deling mellom beboere.

Om du har en større mengde plasser kan Voids parkeringsapp synkronisere med plassens parkometre. Og hvis det er snakk om et stort parkeringsanlegg er appen designet for å administrere kameraparkering.

Som bruker, laster du ned appen for å søke etter ledige parkeringsplasser. Du kan søke etter parkeringsplass i nærområdet, eller søke opp parkering på forhånd. Ut på tur? Reserver parkeringsplass på forhånd, så slipper du å stresse. Finn parkeringsplassen din og parker i fred og ro.

Hvor mye kan du tjene ved å leie ut din parkeringsplass?

Verdien av en parkeringsplass har aldri vært større. Som utleier har du full kontroll og kan sette din egen pris basert på beliggenhet, tilgjengelighet og markedstrender. Du bestemmer når du vil leie ut plassen din, og til hvilken pris.

Det gir deg fleksibilitet og lar deg tilpasse utleie etter dine egne behov. Dette kan være starten på en strøm av passiv inntekt som kan fylle lommene dine måned etter måned. Borettslag og firmaer med større mengder ledige plasser kan forvalte utleie og sikre store ekstrainntekter gjennom året.

Detaljerte eksempler på inntjeningstall finner du her: Hvor mye kan du tjene på parkeringsplassen din?

Har din bedrift ledig parkeringsplasser? Ta kontakt med Voids for å sette opp et parkeringssystem i dag med betalingsautomat og forvaltning gjennom Voids parkeringsapp.

Biler på en parkeringsplass som blir leid ut og administrert med Voids parkeringsapp.

Fordelene med Voids parkeringsapp

Hvor mye tid bruker du årlig på å lete etter parkering? I snitt bruker bilister i storbyene 67 timer i året på å lete etter ledige parkeringsplasser. Med Voids kan du hjelpe dem å bruke tiden på noe annet, samtidig som du bidrar til et bedre miljø ved å redusere unødvendig kjøring.

1. Voids øker tilgjengeligheten på parkeringsplasser

Voids har en ambisjon om å tilgjengeliggjøre alle parkeringsplasser i en app. Ved å flytte gateparkering over til private parkeringsplasser, reduserer man trafikken i storbyene samtidig som man øker antall tilgjengelige parkeringsplasser. Det betyr mer plass, mindre stress, og en enklere parkeringsopplevelse for alle.

2. Voids bidrar til å redusere trafikk i storbyene

Voids er mer enn bare en parkeringsapp – det er en løsning på et voksende problem. Trafikken i storbyene kan være kvelende, og jakten på parkering forverrer bare problemet. Ved å gjøre private parkeringsplasser tilgjengelige for offentligheten, reduserer Voids trafikken ved å kutte ned på tiden bilister bruker på å lete etter parkering. Dette gir ikke bare en smidigere opplevelse for bilister, men bidrar også til å skape mer bærekraftige byer.

3. Finne private elbilladere: En unik funksjon i Voids parkeringsapp

Med økningen av elbiler på veiene er tilgang til ladestasjoner blitt en stadig viktigere faktor. Voids har en unik funksjon som gjør det mulig å finne og leie ut private elbilladere.

Norge er en el-bil nasjon som kunne blitt enda mer utviklet om tilgjengeligheten til el-billadere var større. Dette gjør Voids noe med ved å tillate elbileier å registrere og leie ut sin elbillader. Slik økes tilgjengeligheten av ladere samtidig som alle med en elbillader tilgjengelig kan få en ekstra inntekt fra investeringen.

Voids utleie av elbilladere er også en god nyhet for alle elbilentusiaster som kvier seg for å dra på langtur i områder med færre ladestasjoner. Neste gang du legger ut på tur, kan du bare filtrere på elbillader i appen, så finner du de beste parkeringsplassene for deg og din elbil uansett hvor du ferdes​.

Merk at denne løsningen utvikles i skrivende stund, og at antallet ladere er avhengig av hvor mange brukere som er registrert hos Voids. Den gode nyheten er at vår kundekrets vokser med stormskritt om dagen, noe som lover godt for alle elbileiere i det ganske land.

Les mer om Voids sin fantastiske vekstkurve (Kommer snart).

Bruk av Voids som parkeringsbruker

Hvordan finne og reservere parkeringsplasser med Voids parkeringsapp

Å finne parkering har aldri vært enklere med Voids. Ved hjelp av Voids-appen kan du søke etter ledige parkeringsplasser i nærheten, eller planlegge på forhånd og søke opp parkering der du vet du skal være. Er du ute på tur? Reserver parkeringsplass på forhånd, så unngår du stresset med å finne parkering i siste liten. Det er så enkelt som å finne parkeringsplassen din og parkere i fred og ro.

Skiltgjenkjenningskamera og automatisk betaling: Enkelhet ved bruk

Voids tar brukervennlighet til et nytt nivå med skiltgjenkjenningskamera og automatisk betaling. Når du registrerer kjøretøyet ditt, kan du velge automatisk betaling, slik at du slipper å åpne appen neste gang du parkerer på våre anlegg med kamerasystem. Dette er en sømløs og stressfri parkeringsopplevelse som tar bort behovet for å fomle med betaling hver gang du parkerer.

Hvordan Voids kan spare tid og penger for bilister

For mange bilister er jakten på parkering en tidkrevende og frustrerende oppgave. Voids endrer dette ved å gi deg muligheten til å finne og reservere parkering på forhånd. Med Voids har du tilgang til et større utvalg av parkeringsplasser og ofte til rimeligere priser. Ved å spare tid og penger, gjør Voids parkering til en enkel og stressfri del av turen din.

Bruk av Voids som parkeringsutleier

Hvordan registrere din parkeringsplass på Voids

Det å leie ut parkeringsplassen din med Voids er en prosess som er like enkel som det er lønnsomt. Registrer parkeringsplassen din på Voids for å skape en passiv inntekt. Med noen få klikk kan du begynne å tjene penger på en ressurs som kanskje tidligere gikk ubrukt​.

Sette din egen pris: Fleksibiliteten ved å leie ut med Voids

Voids gir deg full kontroll over utleieprosessen. Du bestemmer når du vil leie ut parkeringsplassen din, og til hvilken pris. Det gir deg fleksibilitet og lar deg tilpasse utleie etter dine egne behov​.

Biler parkert i  en gate i Oslo.

Utleie som privatperson, bedrift eller kommune: Hvem kan leie ut?

Voids er for alle. Enten du er en privatperson med en ekstra parkeringsplass, et borettslag med gjesteparkering, en bedriftseier med ubrukte plasser, eller en kommune, kan du dra nytte av Voids. Plattformen åpner for et bredt spekter av utleiere og gjør det mulig å skape en passiv inntekt uansett hvem du er​​.

Suksesshistorier fra Voids-utleiere

Vi har sett mange utleiere blomstre med Voids. Fra privatpersoner som sparer til drømmeferien ved å leie ut sin ekstra parkeringsplass, til en bedrifter som øker inntektene på ubrukte parkeringsanlegg når de ansatte jobber hjemmefra.

To av bedriftskundene våres er boligutleieselskapet Quality Living og eiendomsutvikleren Nordr. Her kan du lese om hvordan Quality Living opprettet en innbringende gjesteparkering på sitt boligkompleks på Ulven. Og her kan du lese om hvordan Nordr økte sine intekter med Voids parkeringsløsninger.

Voids visjon: Hva er neste for Voids?

Voids har en visjon om å gjøre alle parkeringsplasser tilgjengelige i en enkelt app. Ved å flytte gateparkering til private parkeringsplasser, håper vi å redusere trafikk i storbyene samtidig som antallet tilgjengelige parkeringsplasser øker. Vi har også ambisjoner om å utvikle og tilby en enkel og grei søkefunksjon for å finne private elbilladere.

Voids’ rute videre er med andre ord lagt opp. Vi jobber mot å gjøre parkering enkelt og tilgjengelig for alle, mens de gir utleiere en passiv inntekt. Med en stadig økende brukerbase og nye funksjoner som skiltgjenkjenningskameraer og automatisk betaling, er Voids klar til å lede vei mot fremtiden for parkering.

Kort oppsummert om Voids parkeringsapp

Med Voids kan du ikke bare gjøre livet ditt litt enklere, men også bidra til å redusere trafikkproblemer i storbyene. Ved å tilgjengeliggjøre private parkeringsplasser, reduserer Voids trafikken ved å kutte ned på tiden bilister bruker på å lete etter parkering. Dette bidrar til å skape mer bærekraftige byer, og er et skritt mot en mer bærekraftig fremtid.

Enten du er en ivrig bilist på jakt etter en problemfri parkeringsopplevelse, eller en utleier som ønsker å tjene litt ekstra på ubrukte ressurser, er Voids det perfekte verktøyet for deg. Som utleier gir Voids deg muligheten til å tjene passiv inntekt ved å leie ut din parkeringsplass, uavhengig av om du er en privatperson, bedrift eller kommune.

Så hvorfor vente? Last ned Voids-appen nå og oppdag hvordan det kan forvandle din parkeringsopplevelse.

FAQ om Voids parkeringsapp

Hvordan laster jeg ned og bruker Voids parkeringsapp?

Å laste ned Voidsappen er like enkelt som å sende en tekstmelding. Gå til App Store eller Google Play Store, søk på ‘Voids’, og trykk på ‘Installer’. Når appen er installert, kan du søke etter ledige parkeringsplasser i ditt nærområde, eller planlegge på forhånd og reservere en parkeringsplass før du drar ut på tur.

Hvordan registrerer jeg parkeringsplassen min på Voids?

Ønsker du å transformere ubrukte parkeringsplasser til passiv inntekt? Med Voids er det mulig. Bare registrer parkeringsplassen din i appen. Voids lar privatpersoner, bedrifter og kommuner registrere og leie ut parkeringsplasser. Du bestemmer selv når du vil leie ut plassen din.

Hvordan setter jeg prisen for parkeringsplassen min på Voids?

En av de mange fordelene med Voids er at du har full kontroll over din parkeringsplass. Du setter selv prisen for parkeringsplassen din. Så, enten du vil tjene litt ekstra eller bare hjelpe samfunnet ved å tilby flere parkeringsmuligheter, er valget ditt.

Hvordan fungerer automatisk betaling med skiltgjenkjenningskamera?

Voids henger med i tiden og bruker det siste innen teknologiske løsninger for automatisk betaling via skiltgjenkjenningskamera. Når du registrerer kjøretøyet ditt, velger du ganske enkelt automatisk betaling. Neste gang du parkerer på anlegg med kamerasystem, trenger du ikke engang å åpne appen.

Del denne artikkelen

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Our Services

guaranteed-business-parking

Er dine ansatte ofte på reise?

Ikke la parkeringsplassene stå ubrukt. Lei de ut i Voids når dine ansatte ikke bruker de. På den måten kan andre benytte seg av dine plasser og du skaper en ekstra inntekt til bedriften din.

voids-app-finne-parkering-2

Parkeringsplass

Do you have a website that is well suited for digital marketing? We can examine how well the site works. Get a free review of your website with concrete suggestions for improvements. Small changes can yield big results!

partnership

Samarbeid

Sliter du med å fylle alle parkeringsplassene dine? Ved å gjøre de tilgjengelig i appen vil flere oppdage at du har ledig plass, og du kan få større inntjening på de parkeringsplassene som vanligvis står tomme.

Ta kontakt

Har du eller bedriften din parkeringsplasser du vil leie ut? Ta kontakt for informasjon om våre parkeringsløsninger.
Voids bli utleier

Bli utleier

Eier du en parkeringsplass du vil leie ut? Bestem selv når du vil leie ut plassen din og hvilken leiepris du ønsker.

Hjelp oss å dele våre artikler

Lorem Ipsum

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.