fbpx
Biler parkert i et borettslag med bruk av Voids parkeringsløsninger.

Parkeringsløsningen alle borettslag har ventet på: Voids delingsplattform

Norske byer vokser mens parkeringsplasser fjernes til fordel for grønne lunger og bilfrie gater, noe som skaper et parkeringsproblem for mange borettslag. Voids har løsningen.

Stadig flere borettslag sliter med store parkeringsutfordringer, som mangel på gjesteparkeringer, ivaretatt parkeringssikkerhet, og økonomisk bærekraft. Voids parkeringsapp i kombinasjon med ANPR-kameraparkering løser alle disse utfordringene på en enkel og elegant måte. Det skaper en ekstra inntekt for borettslagene ved å åpne for delt parkering som kommer hele nærmiljøet til gode.

Les også: Utleie av bedriftsparkering – Øk bedriftens omsetning med Voids

Hvordan fungerer Voids for borettslag?

Alle kan laste ned Voids parkeringsapp for iOS på App Store eller for Android på Google Play.
I appen registrerer du deg som utleier eller bruker. Utleiere får tilgang til administratorportalen der du får full oversikt over hvem som leier dine parkeringsplasser, hvor mye inntekt utleien har skapt og hvilke parkeringsløsninger som benyttes.

Eksempelvis kan Voids parkeringsutleie foregå i appen alene, samkjørt med betalingsautomater eller helautomatisk ved bruk av skiltgjenkjenningskamera og automatisk betaling.

Voids’ parkeringsapp er intuitiv å bruke:

  1. Borettslag kan enkelt registrere sine ledige parkeringsplasser på Voids, sette pris, og bestemme tilgjengelighet. Uansett om det er snakk om en enkelt plass eller et helt parkeringsanlegg, er Voids’ løsning fleksibel nok til å håndtere det.
  2. Beboere og gjester kan enkelt laste ned appen, søke etter tilgjengelige plasser, og reservere på forhånd. Dette eliminerer stresset med å finne parkering i siste liten.

Elbillading, automatisk portåpning og markedsføring

Vi i Voids jobber konstant med å utvikle våre løsninger for å dekke alle tenkelige parkeringsbehov. Dette inkluderer leie og utleie av elbilladere – en unik funksjon i Voids parkeringsapp – automatisk åpning/lukking av parkeringsanlegg og markedsføring av borettslagets parkeringstilbud.

Norge har flere elbiler på veiene enn de fleste andre land i verden per innbygger, men det kunne vært mange flere om ladetilbudet svarte til folkets ønsker og behov. Voids øker ladetilbudet ved å tillate elbileiere å registrere og leie ut sine elbilladere. Dette øker straks tilbudet av elbilladere over det ganske land samtidig som alle utleiere, inkludert borettslag, får en ekstra inntekt.

Det finnes også muligheter for å sette opp automatisk portåpning til parkeringsanlegg. Alle som har en registrert brukerprofil kan åpne og lukke porten gjennom Voids parkeringsapp, i stedet for å måtte sjonglere flere apper. Om ønskelig kan vi også arrangere jevnlig kontroll av borettslagets parkeringsplasser. Slik ivaretas sikkerhet og inntektsgenerering i en og samme vending.

For å få fart på omsetningen av borettslagets parkeringsutleie hjelper Voids til med å spre nyheten om tilgjengelige parkeringsmuligheter. Vi setter opp plakater i nærmiljøet, engasjerer appens brukere med nyhetsbrev, og om ønskelig, kan vi skrive og publisere en artikkel om samarbeidet mellom Voids og borettslaget på våre nettsider.

Fordelene med Voids for borettslag

Verdien av en parkeringsplass har aldri vært høyere, men Voids forstår også at hvert borettslag er unikt. Derfor er løsningen skreddersydd for å møte de spesifikke behovene til hvert enkelt borettslag.

  1. Ekstra inntekt: Ved å leie ut ubrukte p-plasser til gjester og for korttidsparkering, kan borettslag skape en ny inntektskilde. Fra tidligere samarbeid har borettslag som benytter Voids’ løsning for korttidsparkering opplevd økt omsetning sammenlignet med tradisjonell langtidsparkering.
  2. Redusert trafikk: Ved å flytte gateparkering over til private parkeringsplasser, reduseres trafikken i området da færre bilister sirkulerer på jakt etter parkeringsplasser.
  3. Automatisert parkering: Med Voids’ kameraløsning blir all trafikk i parkeringsanlegget loggført. Kun de som har registrert seg i appen får tilgang, noe som øker sikkerheten og reduserer sjansen for uautorisert bruk.
  4. Overvåking og portåpning via app: For ytterligere sikkerhet kan Voids tilby kontrollering av p-plasser. I tillegg kan beboere enkelt åpne porten via appen, noe som gir en sømløs parkeringsopplevelse.
  5. Elbillading: Med økende antall elbiler, tilbyr Voids en unik funksjon for å finne og leie ut private elbilladere, noe som øker verdien av parkeringsplassen.
  6. Fleksibilitet: Borettslag bestemmer selv når og hvordan de vil leie ut plassen, noe som gir dem full kontroll over utleieprosessen.
  7. Markedstilpasning: Basert på beliggenhet, tilgjengelighet og markedstrender, kan borettslag sette sin egen pris for parkeringsplassen.
  8. Bærekraftige byer: Voids bidrar til å redusere unødvendig kjøring ved å gjøre parkeringsprosessen mer effektiv.

Les mer: Voids parkeringsapp: Lei ut parkeringsplasser og få en ekstra inntekt

Borettslagets beste parkeringsløsning leveres av Voids

For borettslag som søker en moderne, effektiv og lønnsom parkeringsløsning, er Voids svaret. Vi har designet vår delingsplattform for å stoppe parkeringsproblemer en gang for alle, og vi er stolte over hva vi har fått til så langt.

Ta kontakt med Voids i dag

Del denne artikkelen

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Our Services

guaranteed-business-parking

Er dine ansatte ofte på reise?

Ikke la parkeringsplassene stå ubrukt. Lei de ut i Voids når dine ansatte ikke bruker de. På den måten kan andre benytte seg av dine plasser og du skaper en ekstra inntekt til bedriften din.

voids-app-finne-parkering-2

Parkeringsplass

Do you have a website that is well suited for digital marketing? We can examine how well the site works. Get a free review of your website with concrete suggestions for improvements. Small changes can yield big results!

partnership

Samarbeid

Sliter du med å fylle alle parkeringsplassene dine? Ved å gjøre de tilgjengelig i appen vil flere oppdage at du har ledig plass, og du kan få større inntjening på de parkeringsplassene som vanligvis står tomme.

Ta kontakt

Har du eller bedriften din parkeringsplasser du vil leie ut? Ta kontakt for informasjon om våre parkeringsløsninger.
Voids bli utleier

Bli utleier

Eier du en parkeringsplass du vil leie ut? Bestem selv når du vil leie ut plassen din og hvilken leiepris du ønsker.

Hjelp oss å dele våre artikler

Lorem Ipsum

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.